Συμβουλές για την εγκατάσταση εξωτερικού περιβλήματος ντους

Έτσι ώστε το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου να είναι αρκετά ψηλό πάνω από το έδαφος
Χρησιμοποιήστε θέσεις που έχουν μήκος οκτώ πόδια, έτσι ώστε το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου να είναι αρκετά ψηλό πάνω από το έδαφος.
Τι θα χρειαστείτε
  • Κεφαλή ντους
  • Μάνικα
  • Υλικά τοίχου
  • Δημοσιεύσεις
  • Εκσκαφέας οπών
  • Πίνακας πάπιας

Ένα εξωτερικό περίβλημα ντους μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά αν έχετε παιδιά που περνούν άφθονο χρόνο παίζοντας έξω στην πισίνα. Κρατάει τη βρωμιά και αφήνει τον καθένα να αισθάνεται πιο φρέσκο σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εγκαταστήσετε εξωτερικό περίβλημα ντους. το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος και εργασία.

1. Βάθος

Το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου θα είναι χτισμένο σε τέσσερις θέσεις. Πρέπει να είναι κατασκευασμένα από επεξεργασμένο ξυλεία, ώστε να μπορούν να αντισταθούν σε ζημιές από το νερό. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα είναι αρκετά μεγάλο πριν αρχίσετε να σκάβετε τις αναρτήσεις.

Χρησιμοποιήστε μια τρύπα για την εργασία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάει αρκετά βαθιά. Κάθε στύλος πρέπει να θάβεται σε βάθος τουλάχιστον δύο ποδιών για να είναι πλήρως ασφαλές. Ελέγξτε το βάθος με μια μεζούρα. Χρησιμοποιήστε θέσεις που έχουν μήκος οκτώ πόδια, έτσι ώστε το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου να είναι αρκετά ψηλό πάνω από το έδαφος.

2. Σκυρόδεμα

Το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου θα είναι χτισμένο σε τέσσερις θέσεις
Το περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου θα είναι χτισμένο σε τέσσερις θέσεις.

Μόλις αναμίξετε το σκυρόδεμα και το τοποθετήσετε στις τρύπες γύρω από τους στύλους, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο και ξύλο στήριξης για να βεβαιωθείτε ότι οι στύλοι είναι ίσοι σε όλες τις πλευρές. Οι στύλοι πρέπει να είναι ίσιοι και σωστά υποστηριζόμενοι, έως ότου το σκυρόδεμα έχει τελειώσει πλήρως.

3. Πλευρές

Οι πλευρές μπορούν να κατασκευαστούν από σανίδες που καρφώνονται οριζόντια στις όρθιες θέσεις. Κλείστε μόνο τις τρεις πλευρές του περιβλήματος ντους εξωτερικού χώρου. Όπως και με τις ορθοστάτες, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε επεξεργασμένο ξύλο που δεν θα σαπίζει από την έκθεση στο νερό. Οι σανίδες δεν χρειάζεται να επικαλύπτονται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία άλλων υλικών που ταιριάζουν στις ανάγκες και το στυλ σας.

4. Σφραγιστικό

Μόλις τοποθετήσετε τις ορθοστάτες και τους τρεις τοίχους του περιβλήματος ντους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα στεγανωτικό νερού στο ξύλο για να το προστατεύσετε. Ακόμα και το κατεργασμένο ξύλο το χρειάζεται για να φροντίζει το συχνό νερό.

5. Όροφος

Δεν θέλετε ένα απλό χώμα. Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα σε λασπωμένα πόδια. Αντ 'αυτού, φτιάξτε ή αγοράστε σανίδα πάπιας κατάλληλου μεγέθους. Η σανίδα πάπιας είναι ξύλο με σχιστόλιθο που θα σας ανυψώσει από τη βρωμιά και θα κρατήσει τα πόδια σας καθαρά κατά το ντους. Είναι μια μικρή επένδυση που κάνει μια πολύ σημαντική δουλειά.

6. Νερό

Σκεφτείτε το νερό. Αν προέρχεται από εξωτερική βρύση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρέχετε σωλήνα κατά μήκος της αυλής και πάνω από το περίβλημα του ντους εξωτερικού χώρου. Συνδέστε ένα ντους. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το νερό της βροχής που έχετε συλλέξει για να τροφοδοτήσετε το ντους σας, βεβαιωθείτε ότι το άκρο του νερού βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το ντους. Εάν δεν είναι, η βαρύτητα δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας. Μπορείτε να το βάλετε σε ένα λόφο ή να δημιουργήσετε ένα περίπτερο για να το φιλοξενήσετε. Βάλτε ένα λεπτό πλέγμα πάνω από το άκρο για να αποφύγετε τη βρωμιά και τα έντομα μακριά από το ντους.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail