Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης ενός πάγκου ντους τικ

Εάν σκέφτεστε τικ για έναν πάγκο ντους
Εάν σκέφτεστε τικ για έναν πάγκο ντους, παρακάτω είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Ένας πάγκος ντους τικ κάνει μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε μπάνιο. Οι πάγκοι ντους έχουν διάφορες χρήσεις. Προσθέτουν συνολική άνεση και ασφάλεια στο μπάνιο. Ο πάγκος παρέχει ευπρόσδεκτη ανακούφιση εάν είστε αδύναμοι από ασθένεια. Διευκολύνει το ντους χωρίς να σας κουράζει. Ένας πάγκος ντους σας επιτρέπει να χαλαρώσετε καθώς περνάτε χρόνο στο μπάνιο. Τα ηλικιωμένα ή τα άτομα με ειδικές ανάγκες της οικογένειας είναι βέβαιο ότι θα βρουν έναν πάγκο ντους πολύτιμο βοηθητικό μπάνιο. Εάν σκέφτεστε τικ για έναν πάγκο ντους, παρακάτω είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα τικ

Ανθεκτικό στην υγρασία

Το Teak είναι ένα από τα κορυφαία σκληρά ξύλα για χρήση μπάνιου. Το ξύλο διατηρείται καλά σε συχνή έκθεση σε υγρασία. Το Teak παράγει μια φυσική πατίνα μετά από κάποια έκθεση στο νερό. Η πατίνα λειτουργεί ως προστατευτικό λούστρο για το ξύλο που αυξάνει την ανθεκτικότητα του πάγκου.

Ελαστικός

Το Teakwood είναι ένα από τα ισχυρότερα σκληρά ξύλα που μπορείτε να επιλέξετε για τις ανάγκες σας επίπλων. Δεν τσιπ, θραύσμα ή ρωγμή εύκολα. Λόγω των ισχυρών ιδιοτήτων του, το ξύλο τικ ήταν μια από τις κορυφαίες επιλογές του ξύλου στη βιομηχανία κωπηλασίας. Το Teakwood μπορεί να σας κάνει έναν σταθερό και άνετο πάγκο ντους που θα σας κρατήσει μια ζωή.

Διαρκής

Τα έπιπλα από τικ διαρκούν αρκετά χρόνια. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείται στο μπάνιο, το τικ έχει αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντοχή στο νερό του ξύλου. Το τροπικό σκληρό ξύλο είναι επίσης ανθεκτικό στη σήψη. Επιπλέον, το σκληρό ξύλο είναι πλούσιο σε φυσικά έλαια που του δίνει υψηλή αντοχή στα σφάλματα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το συχνά υγρό περιβάλλον του μπάνιου.

Βελτιώνει τη διακόσμηση του μπάνιου

Ένας πάγκος ντους τικ προσθέτει στιλ
Ένας πάγκος ντους τικ προσθέτει στιλ και κομψότητα στο μπάνιο σας.

Το Teakwood είναι όμορφο. Τα καλοφτιαγμένα έπιπλα μπάνιου τικ ξεχωρίζουν λόγω της φυσικής ομορφιάς του σκληρού ξύλου. Ένας πάγκος ντους τικ προσθέτει στιλ και κομψότητα στο μπάνιο σας. Η φυσική γοητεία του σκληρού ξύλου ενισχύει επίσης την ατμόσφαιρα του μπάνιου σας. Με την πάροδο του χρόνου, η πατίνα εξελίσσεται σε ένα ελκυστικό ασημί-γκρι χρώμα που ενισχύει την ομορφιά του πάγκου ντους.

Εύκολο καθαρισμό

Για να καθαρίσετε τον πάγκο τικ, απλώς πλύνετέ το με ήπιο σαπούνι και νερό. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να καθαρίσετε τη βρωμιά και ξεπλύνετε καλά τον πάγκο. Αφήστε τον πάγκο να στεγνώσει εντελώς, κατά προτίμηση σε ανοιχτό αέρα.

Μειονεκτήματα τικ

Λεκέδες

Το Teakwood απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για να διατηρήσει το χρώμα και την εμφάνισή του. Τα σημάδια του νερού και οι λεκέδες είναι πιθανό να αναπτυχθούν στον πάγκο με το χρόνο λόγω της συνεχούς έκθεσης σε υγρασία. Αυτά τα σημάδια δίνουν στον πάγκο ένα άνισο χρώμα, το οποίο χαλάει την ωραία του εμφάνιση.

Περιοδικές θεραπείες

Με την πάροδο του χρόνου, το ξύλο τικ αλλάζει από το φυσικό του μέλι σε ένα ασημί-γκρι χρώμα λόγω της πατίνας. Εάν το ξύλο δεν έχει υποστεί επεξεργασία, το ασημί-γκρι χρώμα χειροτερεύει σε μια πρασινωπή εμφάνιση που ορισμένοι θεωρούν ελκυστικό για το ξύλο. Για να αποφύγετε αυτές τις ακραίες αλλαγές χρώματος, τρίψτε την επιφάνεια και εφαρμόστε περιοδικά θεραπείες λαδιού. Ο πάγκος πρέπει να είναι εντελώς στεγνός πριν εφαρμόσετε θεραπείες λαδιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κάνετε χωρίς πάγκο για αρκετές ημέρες, κάτι που μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail