Διαμόρφωση καθρέφτη μπάνιου με στιλ

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθρέφτης του μπάνιου δεν μπορεί να έχει στυλ
Αν και μπορεί να είναι ένα χρηστικό αντικείμενο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθρέφτης του μπάνιου δεν μπορεί να έχει στυλ και πανοραμική θέα.

Ένας καθρέφτης μπάνιου είναι ένα λειτουργικό αντικείμενο που μπορεί να βρεθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε μπάνιο. Αν και μπορεί να είναι ένα χρηστικό αντικείμενο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθρέφτης του μπάνιου δεν μπορεί να έχει στυλ και πανοραμική θέα.

Παλαιά πλαίσια

Μεταξύ των πιο φθηνών και διασκεδαστικών τρόπων για να πλαισιώσετε έναν καθρέφτη μπάνιου είναι με μια παλιά αντίκα κορνίζα. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά καταστήματα αποθηκών υπογείων ευκαιρίας, πωλήσεις φουσκωτών ή στην υπαίθρια αγορά. Πολύ συχνά δεν χρειάζεται να πληρώνετε πάρα πολύ για ένα παλιό πλαίσιο και αν θέλετε να του δώσετε μια νέα εμφάνιση.

Μεταλλικά κουφώματα

Ένας άλλος τύπος πλαισίου καθρέφτη που μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός σε ένα μπάνιο είναι ένα μεταλλικό πλαίσιο. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα πλαίσια σε καταστήματα χειροτεχνίας, καταστήματα με κορνίζες και υπαίθριες αγορές. Τα μεταλλικά κουφώματα κυμαίνονται από απλά και κομψά τετράγωνα ή ορθογώνια πλαίσια ευθείας όψης έως όμορφα πλαίσια φιλιγκράν. »0,5¨â¨ 0,5¨

Ξύλινα κουφώματα

Μπορείτε επίσης να βρείτε πανέμορφα ξύλινα κουφώματα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Πολύ συχνά, μπορείτε να βρείτε απλά ξύλινα κουφώματα που μπορείτε να κατασκευάσετε σε καταστήματα χειροτεχνίας και τέχνης χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μόλις αποφασίσετε τι είδους πλαίσιο θέλετε να χρησιμοποιήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε έναν καθρέφτη που να ταιριάζει με το σχήμα και το μέγεθος του πλαισίου σας και να το συνδέσετε στο πίσω μέρος του πλαισίου.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail