Αντιμετώπιση προβλημάτων πόρτας ντους ατμού

Η επιλογή της σωστής πόρτας ντους ατμού είναι πολύ σημαντική για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του ντους ατμού
Η επιλογή της σωστής πόρτας ντους ατμού είναι πολύ σημαντική για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του ντους ατμού σας και για να αποφευχθεί ο ατμός που προκαλεί βλάβη στην υγρασία στο σπίτι σας, για να μην αναφέρουμε την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού κόστους σας.

Η επιλογή της σωστής πόρτας ντους ατμού είναι πολύ σημαντική για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του ντους ατμού σας και για να αποφευχθεί ο ατμός που προκαλεί βλάβη στην υγρασία στο σπίτι σας, για να μην αναφέρουμε την ελαχιστοποίηση του κόστους ενέργειας. Εάν παρατηρήσετε ότι η πόρτα του ντους ατμού σας έχει διαρροή ατμού, μην καλέσετε αμέσως τον πολυτεχνίτη. Θυμηθείτε ότι οι επαγγελματικές υπηρεσίες κοστίζουν πολλά χρήματα. Οι περισσότεροι τύποι πορτών ατμού είναι εύκολο να επισκευαστούν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την πόρτα ντους ατμού που διαρρέει.

Συρόμενη ή παράκαμψη πόρτα ντους

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν συρόμενες πόρτες στο ντους τους, καθώς και οι δύο είναι εύκολο στη συντήρηση και εξοικονόμηση χώρου. Μια συρόμενη πόρτα ντους αποτελείται από 2 έως 3 τμήματα που ωθούν στην άκρη για είσοδο και έξοδο. Τα κομμάτια θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν με ξένα αντικείμενα, καθιστώντας δύσκολο για εσάς να κλείσετε σωστά την πόρτα. Για να διατηρήσετε την πόρτα σας σε λειτουργία, πρέπει να διατηρείτε τα κομμάτια καθαρά όλη την ώρα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα σαπουνιού, βρωμιά ή βρωμιά παγιδευμένα μεταξύ των κομματιών.

Οι λαστιχένιοι κύλινδροι στην πόρτα σας ενδέχεται να αντικαθίστανται κατά καιρούς. Οι φτηνοί ελαστικοί κύλινδροι τείνουν να σπάνε εύκολα, ειδικά όταν εκτίθενται σε ατμό. Αγοράστε κυλίνδρους υψηλότερης ποιότητας, ώστε να μην χρειάζεται να τα αλλάζετε τόσο συχνά.

Αιωρούμενη πόρτα ντους

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την πόρτα του ντους με ατμό
Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την πόρτα του ντους με ατμό.

Οι πόρτες με ντους ατμού είναι δημοφιλείς σε ευρωπαϊκά σπίτια επειδή λειτουργούν καλά σε περίφημους χώρους. Τα προβλήματα με αυτόν τον τύπο πόρτας ντους ξεκινούν συνήθως γύρω από τους μεντεσέδες. Με την πάροδο του χρόνου, οι μεντεσέδες της αιωρούμενης πόρτας ντους χαλαρώνουν, κάνοντας την πόρτα να χαλάσει. Εάν παρατηρήσετε ότι η κούνια πόρτα σας κρέμεται σε περίεργη γωνία και δεν μπορείτε να την κλείσετε σωστά χωρίς να την σηκώσετε λίγο, θα πρέπει να ελέγξετε τους μεντεσέδες για σκουριά ή σημάδια αδυναμίας. Εάν οι μεντεσέδες είναι ακόμη σε καλή κατάσταση, αλλά οι βίδες που τη συγκρατούν στους τοίχους είναι χαλαρές, σφίξτε τη βίδα για να ρυθμίσετε τη θύρα σωστά.

Για να αποφευχθεί η χαλάρωση της πόρτας σας, αποφύγετε την τοποθέτηση πετσετών, ρούχων και άλλων αντικειμένων πάνω της. Το βάρος αυτών των αντικειμένων θα ασκήσει πίεση στους μεντεσέδες και θα τα αποδυναμώσει.

Αντιμετώπιση προβλημάτων με γυάλινες πόρτες χωρίς πλαίσιο

Οι γυάλινες πόρτες ντους χωρίς πλαίσιο είναι αποτελεσματικές στην αποφυγή διαφυγής ατμού. Είναι αρκετά ανθεκτικά. Ωστόσο, μικροσκοπικά εμπόδια και αδύναμοι μεντεσέδες ενδέχεται να αποτρέψουν τοσωστό κλείσιμο της γυάλινης πόρτας χωρίς πλαίσιο, κάτι που επιτρέπει τη διαρροή ατμού. Για να το αποφύγετε αυτό, εξαλείψτε όλα τα εμπόδια από την πόρτα και ελέγχετε τακτικά τους μεντεσέδες της πόρτας σας.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail