6 αμυχές τουαλέτας

Για να καθαρίσετε πραγματικά την τουαλέτα σας χρησιμοποιώντας ξύδι
Για να καθαρίσετε πραγματικά την τουαλέτα σας χρησιμοποιώντας ξύδι, φορέστε ένα ζευγάρι γάντια, βυθίστε λίγο χαρτί υγείας σε ξύδι και τοποθετήστε το γύρω από το εσωτερικό του χείλους.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα δωμάτια του σπιτιού, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται κάποια προσοχή από καιρό σε καιρό. Από τον καθαρισμό και την επισκευή έως την εξοικονόμηση νερού, ακολουθούν μερικές εύκολες αμυχές τουαλέτας που μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε σήμερα.

1. Καταπολέστε τα τσόκαρα με σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό

Τα μπλοκαρίσματα τουαλέτας είναι αρκετά συνηθισμένα και ακόμη πιο συνηθισμένα για τουαλέτες χαμηλής ροής που απλά δεν έχουν αρκετή ισχύ για να κατεβάσουν τα πάντα. Εάν δεν έχετε βολικό έμβολο για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε την τουαλέτα χρησιμοποιώντας σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό. Απλά ψεκάστε λίγο σαπούνι πιάτων στο μπολ τουαλέτας και στη συνέχεια ρίξτε ζεστό σε βραστό νερό.

2. Καθαρίστε τη βούρτσα τουαλέτας ενώ την αποθηκεύετε

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι βούρτσες τουαλέτας χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό τουαλετών, είναι λογικό να γίνονται αρκετά ακαθάριστα. Και μια στεγνή βούρτσα τουαλέτας θα μαζέψει κάθε είδους βρωμιά όπως νερό τουαλέτας, μούχλα και χειρότερα. Για να διατηρήσετε την καθαρότερη και μυρωδιά της βούρτσας τουαλέτας σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε λίγο καθαριστικό μπάνιου ή καθαρισμού για όλες τις χρήσεις στο ταψί τουαλέτας.

3. Καθαρίστε με ξύδι

Και μια στεγνή βούρτσα τουαλέτας θα μαζέψει κάθε είδους βρωμιά όπως νερό τουαλέτας
Και μια στεγνή βούρτσα τουαλέτας θα μαζέψει κάθε είδους βρωμιά όπως νερό τουαλέτας, μούχλα και χειρότερα.

Για φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή, χρησιμοποιήστε ξύδι. Ξεκινήστε ρίχνοντας ξίδι απευθείας στη δεξαμενή της τουαλέτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να ψεκάσετε το κάθισμα της τουαλέτας και να το καθαρίσετε καθαρό. Για να καθαρίσετε πραγματικά την τουαλέτα σας χρησιμοποιώντας ξύδι, φορέστε ένα ζευγάρι γάντια, βυθίστε λίγο χαρτί υγείας σε ξύδι και τοποθετήστε το γύρω από το εσωτερικό του χείλους. Αφήστε το να μουλιάσει εκεί για λίγο και τρίψτε το υπόλοιπο τουαλέτα με ξύδι και τη βούρτσα τουαλέτας σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε το χαρτί τουαλέτας που έχει εμποτιστεί με ξύδι χρησιμοποιώντας την εύχρηστη βούρτσα τουαλέτας και να τελειώσετε το καθαρισμό πριν το ξεπλύνετε όλα.

4. Βρείτε διαρροές με βαφή τροφίμων

Μπορείτε να ελέγξετε εάν η τουαλέτα σας διαρρέει από ένα δυσλειτουργικό πτερύγιο προσθέτοντας κάποια βαφή τροφίμων στη δεξαμενή. Εάν η βαφή εμφανίζεται στο μπολ τουαλέτας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε δυσλειτουργικό πτερύγιο. Αν το αντικαταστήσετε θα μειώσετε τη χρήση του νερού σας, και ευτυχώς είναι μια πολύ εύκολη λύση.

5. Εξοικονομήστε νερό με τούβλο

Πολλοί άνθρωποι προτείνουν τη χρήση τούβλου ως τρόπου εξοικονόμησης νερού. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα τούβλο, το οποίο θα μπορούσε να σπάσει και να φράξει τη δεξαμενή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό μπουκάλι ή κανάτα με άμμο ή βράχια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου μισό γαλόνι νερού ανά εκροή, μετατοπίζοντας νερό στη δεξαμενή τουαλέτας σας.

6. Ρολά χαρτιού τουαλέτας με άρωμα

Οι τουαλέτες δεν είναι πάντα γνωστό ότι είναι τα πιο όμορφα δωμάτια στο σπίτι, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φρεσκάρετε το μέρος. Ενώ όλα τα σπίρτα, τα κεριά και τα αποσμητικά χώρου λειτουργούν, ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε αιθέρια έλαια στο εσωτερικό του ρολού χαρτιού τουαλέτας σας, απευθείας στο ρολό χαρτιού τουαλέτας. Το ρολό χαρτιού υγείας από χαρτόνι θα μουλιάσει στο λάδι και θα αρωματίσει το δωμάτιο για λίγο. Ωστόσο, φροντίστε να μην χρησιμοποιήσετε τα τελευταία φύλλα χαρτιού τουαλέτας που απομένουν εάν το αιθέριο έλαιο έχει εμποτιστεί.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail