Πώς να αφαιρέσετε το καλαφάτισμα από το μπανιέρα;

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κομμάτια καλαφατίσματος στο μπανιέρα σας
Εάν εξακολουθείτε να έχετε κομμάτια καλαφατίσματος στο μπανιέρα σας, τρίψτε το με ένα πανί βουτηγμένο σε ορυκτά αλκοολούχα ποτά.
Τι θα χρειαστείτε
  • Στόκος μαχαίρι
  • Καουτσούκ ξύστρα
  • Κουρέλια
  • Ορυκτά πνεύματα
  • Στεγνωτήρας μαλλιών

Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε το καλαφάτισμα από το περίβλημα της μπανιέρας σας για διάφορους λόγους, όπως μούχλα, ξεφλούδισμα ή απλά για να ανανεώσετε την περιοχή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Αφαιρέστε το χαλαρό καλαφατί

Το καλαφάκι που είναι ήδη χαλαρό ή ξεφλουδίζει είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί. Απλά κρατήστε με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε. Εάν χρησιμοποιήθηκε καλαφατίρισμα λατέξ, θα τεντωθεί καθώς τραβάτε και πιθανώς σπάτε. Απλώς τραβήξτε όλα τα χαλαρά μέρη. Μπορείτε επίσης να βρείτε καθώς τραβάτε χαλαρά μέρη, χαλαρά άλλα σημεία, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν πολλή δουλειά.

Βήμα 2: Πεισματάρης καλαφατισμός

Μόλις αφαιρέσετε το χαλαρό καλαφάκι, επιστρέψτε με το μαχαίρι στόκος ή την ξύστρα από καουτσούκ και ξύστε τα κομμάτια. Η ήπια πίεση και λίγο τρίψιμο συνήθως ολοκληρώνουν τη δουλειά. Μην ξύνετε το περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να ζεστάνετε την περιοχή με στεγνωτήρα μαλλιών ψηλά για να μαλακώσετε το καλαφατί και να διευκολύνετε την αφαίρεση.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κομμάτια καλαφατίσματος στο μπανιέρα σας, τρίψτε το με ένα πανί βουτηγμένο σε ορυκτά αλκοολούχα ποτά. Κάτι τέτοιο θα το χαλαρώσει έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξύστρα από καουτσούκ ή το στόκο για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο καλαφάτισμα.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail