Κορυφαίοι 3 τρόποι για να κάνετε DIY περισσότερα στο νέο έτος

Όσο περισσότερο εξοικειωθείτε με τις βασικές δεξιότητες DIY
Όσο περισσότερο εξοικειωθείτε με τις βασικές δεξιότητες DIY, τόσο πιο πιθανό θα είστε σε θέση να αναλάβετε μια εργασία όταν έρθει η ώρα.

Η νέα χρονιά είναι η τέλεια ευκαιρία για να θέσετε δημιουργικούς στόχους DIY. Μιλάμε για τα πάντα, από μικρές εργασίες επισκευής έως οικοδόμηση πραγμάτων από το μηδέν. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το νέο έτος για να αρχίσετε να βελτιώνετε τον χώρο διαμονής σας.

Εκτός από την εξοικονόμηση μιας πένας, η δημιουργία περισσότερων έργων DIY θα αυξήσει την προσωπικότητα και τις δυνατότητες του σπιτιού σας. Όσο περισσότερα πράγματα κάνετε εσείς, τόσο περισσότερο θα προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, ο χώρος σας γίνεται πραγματικά το σπίτι σας.

Η συχνότερη χρήση του DIY θα βελτιώσει επίσης τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Ακόμα κι αν δεν ζείτε στον ίδιο χώρο για πάντα, θα είστε σε θέση να μεταφέρετε αυτές τις δεξιότητες καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Ξεκινώντας από την αρχή ενός νέου έτους, θα είναι εύκολο να παρακολουθείτε και να μετράτε την πρόοδο. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Εδώ είναι τρεις τρόποι για τη διευκόλυνση περισσότερων έργων DIY στο σπίτι. Ευτυχισμένο το νέο έτος!

1. Γνωρίστε τα βασικά

Το κλειδί για να συμμετέχετε πιο συχνά στο DIY είναι η κατανόηση των βασικών στοιχείων. Αυτό περιλαμβάνει βασικές δεξιότητες, όπως μπουλόνια στερέωσης, λειτουργία τρυπανιού και σπάσιμο λείανσης. Αυτές οι δεξιότητες δεν απαιτούν εκτεταμένη εκπαίδευση ή εμπειρία. Η απλή γνώση των βασικών θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να διορθώσετε κάτι όταν χρειάζεται.

Στην πραγματικότητα, οι πιο βασικές εργασίες μπορούν να μάθουν σε λίγες ώρες ή ένα απόγευμα. Ωστόσο, όπως όλες οι δεξιότητες, η πρακτική κάνει τέλεια. Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο καλύτερα θα είστε. Σε τελική ανάλυση, το DIY αφορά τη δοκιμή και το σφάλμα. Μόλις αποκτήσετε τις δεξιότητες για αρχάριους και ανακαλύψετε πώς μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ευκαιρίες για να τις εφαρμόσετε.

Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια και να κάνετε ερωτήσεις. Έχετε κάποιο φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι εξαιρετικά βολικό; Ζητήστε του να σας δώσει μια σειρά από τα βασικά εργαλεία και υλικά. Μάθετε πώς χρησιμοποιείται κάθε εργαλείο και σε ποια σενάρια είναι το καλύτερο. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για περισσότερες ευκαιρίες DIY.

Εδώ είναι τρεις τρόποι για τη διευκόλυνση περισσότερων έργων DIY στο σπίτι
Εδώ είναι τρεις τρόποι για τη διευκόλυνση περισσότερων έργων DIY στο σπίτι.

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το Διαδίκτυο και τι έχει να προσφέρει. Με ένα πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να μάθετε για χρήσιμες εργασίες DIY που μπορούν να εκτελεστούν στο σπίτι σας. Τα βίντεο οδηγιών χρήσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν είστε μαθητής οπτικής. Υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες πληροφορίες εκεί έξω. μουλιάστε το! Για να ξεκινήσετε, περιηγηθείτε στο "Κάντε το μόνοι σας". Θυμηθείτε, η γραμμή "Αναζήτηση" είναι ο φίλος σας.

Όσο περισσότερο εξοικειωθείτε με τις βασικές δεξιότητες DIY, τόσο πιο πιθανό θα είστε σε θέση να αναλάβετε μια εργασία όταν έρθει η ώρα.

2. Αποθηκεύστε τα εργαλεία

Για την εκτέλεση εργασιών DIY, είναι απαραίτητο να έχετε στη διάθεσή σας κατάλληλο εξοπλισμό και εργαλεία. Διαφορετικά, είναι λιγότερο πιθανό να ολοκληρώσετε ένα έργο. Αυτά τα αντικείμενα είναι ακριβώς αυτά που θα κάνουν ένα σχέδιο DIY να ζωντανέψει. Έχοντας τα στο χέρι σας διευκολύνει να ξεκινήσετε.

Με την αποθήκευση βασικών εργαλείων, θα έχετε τους κατάλληλους πόρους που απαιτούνται για να ξεκινήσετε ένα έργο για να ξεκινήσετε. Τα βασικά είδη ιδεών DIY περιλαμβάνουν ένα σφυρί, κατσαβίδια, πένσα, γαλλικά κλειδιά και μια ποικιλία από καρφιά. Διάφοροι τύποι κόλλας και ταινίας είναι επίσης χρήσιμοι. Αποθηκεύστε αυτά τα αντικείμενα σε μια εργαλειοθήκη σε ένα μέρος που είναι εύκολα προσβάσιμο, όπως το γκαράζ ή κάτω από το νεροχύτη.

Φυσικά, κάθε έργο θα χρειαστεί ελαφρώς διαφορετικά εργαλεία. Για παράδειγμα, η αντικατάσταση ενός καλαθιού διηθητήρα νεροχύτη θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε σύγκριση με την εργασία ενέματος. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί ένα ταξίδι στο κατάστημα υλικού. Εάν αυτό σας εμποδίζει να αναλάβετε ένα έργο, λάβετε υπόψη ότι το να κάνετε μόνοι σας θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από την πρόσληψη κάποιου άλλου για να κάνει τη δουλειά. Επιπλέον, θα κερδίσετε δικαιώματα υπερηφάνειας που μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας.

3. Εκμεταλλευτείτε τους πόρους

Με τους σωστούς πόρους, απλές εργασίες μπορούν να εκτελεστούν από τον μέσο ιδιοκτήτη σπιτιού. Εδώ παίζουν εκπαιδευτικοί σύνδεσμοι, ιστότοποι και βιβλία. Επιπλέον, στη σημερινή εποχή, η τεχνολογία καθιστά εξαιρετικά εύκολη την έρευνα συμβουλών και εξηγήσεων για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε πώς να εφαρμόζετε ταπετσαρία χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Τα βίντεο οδηγιών θα δείχνουν τα βήματα σε δράση, ενώ τα σεμινάρια κειμένου θα παρέχουν μια λεπτομερή αναπαραγωγή της διαδικασίας. Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα να αναζητήσετε συμβουλές και κόλπα εσωτερικών πληροφοριών. Συχνά, ειδικοί και επαγγελματίες θα μοιράζονται μυστικά που έχουν μάθει στο δρόμο.

Για να το διευκολύνετε, δημιουργήστε ένα φάκελο συνδέσμων και ιστότοπων στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάθε φορά που συναντάτε ένα εκπαιδευτικό άρθρο DIY, αποθηκεύστε το ως σελιδοδείκτη. Με την πάροδο του χρόνου, θα έχετε μια συλλογή πόρων, έτοιμη για διαβούλευση. Αν γνωρίσετε χρήσιμους ιστότοπους και ιστολόγια, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσετε ένα έργο DIY εάν γνωρίζετε πού να ζητήσετε καθοδήγηση.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail