Εύρεση μη τοξικού υλικού για την κουρτίνα του ντους σας

Το Ecoprene είναι μια μη τοξική κουρτίνα ντους χωρίς χλώριο
Το Ecoprene είναι μια μη τοξική κουρτίνα ντους χωρίς χλώριο.

Οι κουρτίνες βινυλίου και πλαστικών είναι από τους πιο δημοφιλείς τύπους κουρτινών ντους, αλλά το ύφασμα, ο πολυεστέρας και ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που ονομάζεται Ecoprene είναι καλύτερες επιλογές για την υγεία σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι κουρτίνες από πλαστικό και βινύλιο περιέχουν φθαλικούς εστέρες, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν βλάβη στο ήπαρ και στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Το Ecoprene είναι μια μη τοξική κουρτίνα ντους χωρίς χλώριο. Είναι κατασκευασμένο από 100% βινύλιο EVA. Το βινύλιο EVA κατασκευάζεται χωρίς χλώριο, καθιστώντας το κουρτίνα ντους βινυλίου επιλογής για όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν ένα πράσινο σπίτι.

Και οι κουρτίνες ντους βινυλίου και βινυλίου Ecoprene επεξεργάζονται στη διαδικασία κατασκευής με ένα βιοκτόνο που τις καθιστά ανθεκτικές στη μούχλα και στο ωίδιο. Όταν καθαρίζεστε τακτικά για να αποφύγετε τη συσσώρευση σαπουνιού, θα βρείτε μούχλα ή ωίδιο στην κουρτίνα.

Το ύφασμα είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή. Όταν συνδυάζεται με μια επένδυση κουρτινών ντους βινυλίου ή πλαστικού για να αποφευχθεί ο καθαρισμός σαπουνιού και το νερό, οι υφασμάτινες κουρτίνες προσφέρουν μια κομψότητα που δεν είναι δυνατή με βινύλιο ή πλαστικό.

Υλικά κουρτίνας ντους

Το Ecoprene είναι ένα υλικό βινυλίου 100% EVA κατασκευασμένο χωρίς χλώριο. Είναι μη τοξικό, σε αντίθεση με το παραδοσιακό βινύλιο. Οι κουρτίνες υφάσματος, κατασκευασμένες από οποιαδήποτε ίνα είναι γενικά μη τοξικές. Το βινύλιο και το πλαστικό περιέχουν φθαλικά άλατα, τα οποία είναι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα πλαστικά μαλακά και εύκαμπτα. Έχουν συνδεθεί με ηπατική βλάβη.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail