Πώς να φτιάξετε πανιά εξωτερικού χώρου;

Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πανιά εξωτερικού χώρου με λίγα υλικά στο σπίτι
Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πανιά εξωτερικού χώρου με λίγα υλικά στο σπίτι.

Η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος στον κήπο του σπιτιού ή στην αυλή σας δεν χρειάζεται να κοστίσει περιουσία. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πανιά εξωτερικού χώρου με λίγα υλικά στο σπίτι. Το κάνετε μόνοι σας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

Επιλέξτε το σχήμα σας

Τα πανιά σκίασης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στον κήπο του σπιτιού σας. Προστατεύουν την οικογένειά σας από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου και παρέχουν ένα ενδιαφέρον εξωτερικό δωμάτιο έξω από το σπίτι σας. Τα πανιά σκιάς μοιάζουν με τα πανιά ενός πλοίου. Σκεφτείτε ναυτικά σε μέγεθος και σχήμα και δουλέψτε με το δωμάτιο που έχετε στην αυλή ή το αίθριό σας.

Επιλέξτε το ύφασμα

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι υφασμάτων εξωτερικού χώρου που διατίθενται στην αγορά. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα ανθεκτικό υλικό καμβά που θα διατηρήσει τη διαδικασία θανάτου για όλα τα χρώματα που θέλετε να επιλέξετε για το σπίτι σας. Ο καμβάς πωλείται συνήθως από την αυλή και μπορεί να είναι αρκετά ακριβός. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία λειτουργούν εξίσου καλά.

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε το σχέδιό σας με τον χώρο που εργάζεστε. Κόψτε το ύφασμα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε αρκετό για να καλύψετε ολόκληρη την περιοχή.

Τα πανιά σκιάς μοιάζουν με τα πανιά ενός πλοίου
Τα πανιά σκιάς μοιάζουν με τα πανιά ενός πλοίου.

Δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτήν την εγκατάσταση χωρίς τη βοήθεια ραπτομηχανής. Πρέπει να έχει μια ισχυρή βελόνα, όπως αυτή που χρησιμοποιείται συνήθως για την εργασία με σκληρά υφάσματα. Τα συνημμένα θα είναι επίσης κρίσιμα. Οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι αρκετά ισχυροί ώστε όχι μόνο να συγκρατούν το υλικό μόλις το κόψετε και το ράψετε, αλλά και να τα κρατήσετε στη θέση τους σε υψηλούς ανέμους. Τουλάχιστον 16 - 17 μέτρα υλικού θα είναι απαραίτητα για κάθε πανί, ανάλογα με το μέγεθος του κήπου σας. Αν και δεν χρειάζεται να ταιριάζουν απόλυτα σε μέγεθος, είναι σημαντικό να είστε όσο πιο ακριβείς μπορείτε.

Με κατάλληλα μάτια και σχοινί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα.

Πραγματοποιήστε την εγκατάσταση

Οι περισσότερες εγκαταστάσεις για εξωτερικές αποχρώσεις πανιών συνδέονται από τη μία δομή στην άλλη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα ιδανικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια για να συνδέσετε τα πανιά σας με δέντρα στην αυλή και να δημιουργήσετε τα ίδια εφέ σαν να ήταν συνδεδεμένο με άλλη δομή.

Δημιουργία της πώλησης σκιάς σας

Ξεκινήστε κόβοντας δεκαπέντε ναυπηγεία του υφάσματος σε τρία ίδια τμήματα. Ράψτε αυτά τα άκρα μαζί με ραφές μισής ίντσας. Φροντίστε να πατήσετε αυτές τις ραφές στη μία πλευρά και χρησιμοποιήστε το topstitch για να το ενισχύσετε. Διπλώστε το ύφασμα στη μέση αφού το απλώσετε, κρατήστε τις σωστές πλευρές μαζί. Θα θέλετε αυτές οι δύο ραφές να βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο. Στη συνέχεια, θα μετρήσετε 437 εκατοστά επάνω, κατά μήκος του τσαλακωμένου άκρου και, στη συνέχεια, σημειώστε. Τραβήξτε τη γραμμή κιμωλίας σας από την κορυφή διαγώνια προς τα κάτω. Κόψτε αυτή τη γραμμή κιμωλίας για να ανοίξετε το ύφασμά σας. Και στις τρεις πλευρές του πανιού φτιάξτε ένα διπλό στρίφωμα μιας ίντσας.

Σχετικά Άρθρα
  1. Υλικά βεράντας: πέτρα έναντι πέτρας
  2. Φτιάξτε το δικό σας Outhouse
  3. Σχεδιάστε το δικό σας σκυλί
  4. Επισκευάστε ξύλινες σκάλες σε 4 σκαλοπάτια
  5. 6 καλύτερες χρήσεις για ροκ ποταμού
  6. Επιλογή πλακιδίου: Κατανόηση πλακιδίων Terra Cotta
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail