Πώς να εγκαταστήσετε ένα ντους;

Πριν εγκαταστήσετε το νέο σας ντους
Πριν εγκαταστήσετε το νέο σας ντους, πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα ταψί που να είναι πρακτικό και να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Τι θα χρειαστείτε
  • Γουδί
  • Τρεις επενδύσεις μεμβράνης
  • Μυστρίο
  • Κατσαβίδι

Η εγκατάσταση του ντους μπορεί να μοιάζει με μια πολύ περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία, που αποδίδεται καλύτερα σε επαγγελματίες με υψηλές τιμές, αλλά μην ανησυχείτε. Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο ντους, αυτό το εύχρηστο σύνολο οδηγιών θα σας βοηθήσει να το εγκαταστήσετε με απλό και έγκαιρο τρόπο.

Βήμα 1: Επιλέξτε το σωστό ντους για το μπάνιο σας

Πριν εγκαταστήσετε το νέο σας ντους, πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα ταψί που να είναι πρακτικό και να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ένα ανθεκτικό ντους θα αποτρέψει τη διαρροή υγρασίας στο γυψοσανίδας. Τα προ-μορφοποιημένα ταψιά, ιδιαίτερα, είναι αρκετά ανθεκτικά και αρκετά εύκολα στην εγκατάσταση. Όσο ισχυρότερο είναι το ντους, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει.

Βήμα 2: Διαδώστε το κονίαμά σας

Απλώστε το κονίαμα στο πάτωμα του ντους σας. Χρησιμοποιήστε το μυστρί για να το απλώσετε ομοιόμορφα. Μην επιχειρήσετε να καλύψετε πάρα πολύ χώρο ταυτόχρονα. Διανείμετε προσεκτικά το κονίαμα σε ένα μικρό μέρος του δαπέδου του ντους κάθε φορά. Είναι πολύ σημαντικό να μην βιαστείτε σε αυτό το βήμα, καθώς το ανομοιόμορφο διασκορπισμένο κονίαμα θα προκαλέσει προβλήματα αργότερα.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε αυτό το βήμα τοποθετώντας μια επένδυση μεμβράνης ακριβώς κάτω από τη νέα τουαλέτα
Θα πρέπει να ξεκινήσετε αυτό το βήμα τοποθετώντας μια επένδυση μεμβράνης ακριβώς κάτω από τη νέα τουαλέτα.

Μόλις το κονίαμα διανεμηθεί ομοιόμορφα στο πάτωμα του ντους σας, χρησιμοποιήστε το προσεκτικά για να δημιουργήσετε μια πλαγιά. Πολλά προ-μορφοποιημένα ταψιά έρχονται στις δικές τους πλαγιές, καθιστώντας έτσι αυτό το βήμα περιττό. Συμβουλευτείτε τη συσκευασία του κονιάματος για να μάθετε πόσος χρόνος χρειάζεται για να στεγνώσει πλήρως.

Βήμα 3: Τοποθετήστε τις επενδύσεις μεμβράνης

Τώρα που το κονίαμά σας έχει απλωθεί σωστά και έχει δοθεί αρκετός χρόνος για να δοκιμάσει, είναι καιρός να τοποθετήσετε τις επενδύσεις μεμβράνης. Θα πρέπει να ξεκινήσετε αυτό το βήμα τοποθετώντας μια επένδυση μεμβράνης ακριβώς κάτω από τη νέα τουαλέτα. Στη συνέχεια τοποθετήστε μια επένδυση μεμβράνης πάνω από το πρόσφατα στεγνό κονίαμα και μετά απλώστε προσεκτικά ένα άλλο στρώμα κονιάματος πάνω στην επιφάνεια της μεμβράνης. Αφού δώσετε στο νέο στρώμα κονιάματος αρκετό χρόνο για να στεγνώσει πλήρως, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο τελικό βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης του ντους.

Βήμα 4: Τοποθετήστε το νέο σας ντους

Έχοντας δώσει στο δεύτερο στρώμα κονιάματος αρκετό χρόνο για να στεγνώσει, τοποθετήστε το νέο σας ντους απευθείας πάνω του. Ευθυγραμμίστε το σταθερά με το πάτωμα του ντους. Στη συνέχεια, απλώς βιδώστε το κάλυμμα αποστράγγισης στο νέο σας ντους.

Εκεί το έχετε, οικιακοί φίλοι. Τώρα που έχετε αυτό το χρήσιμο σύνολο οδηγιών στο πλάι σας, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε το έργο εγκατάστασης ντους.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail