Συμβουλές για την εγκατάσταση γωνιακής πόρτας ντους

Η εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους θα είναι το τελικό βήμα στην εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους
Η εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους θα είναι το τελικό βήμα στην εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους.

Μια γωνιακή πόρτα ντους συμπληρώνει ένα γωνιακό ντους. Αν και ένα γωνιακό ντους φαίνεται υπέροχο και δημιουργεί επιπλέον χώρο, απαιτεί πιο προσεκτική εγκατάσταση. Η εγκατάσταση για κάθε γωνιακή πόρτα ντους ποικίλλει. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές κατά την εγκατάσταση της γωνιακής πόρτας ντους.

Τύποι θυρών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γωνιακής πόρτας ντους. Κάποια διαφάνεια? άλλοι ανοίγουν προς τα έξω. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στους δύο τύπους. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα ρυθμιστικά για μικρά μπάνια, επειδή δεν απαιτούν άνοιγμα, αλλά μια πόρτα ανοίγματος προς τα έξω δίνει ευκολότερη πρόσβαση στο ντους.

Πόρτα

Η εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους θα είναι το τελικό βήμα στην εγκατάσταση μιας γωνιακής πόρτας ντους. Αποσυμπιέστε και επιθεωρήστε το για τυχόν ζημιές. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο είναι ίσιο.

Μετρήσεις

Ελέγξτε τις μετρήσεις του ανοίγματος της πόρτας. Συγκρίνετέ τα με τη μέτρηση της γωνιακής πόρτας ντους. Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο τις ορθοστάτες και το κάτω μέρος για να είστε σίγουροι ότι είναι ευθεία.

Στεγνή εφαρμογή

Η γωνιακή πόρτα του ντους δεν χωράει στους μεντεσέδες. Θα χρησιμοποιεί σημεία στην κορυφή και στο κάτω μέρος που ταιριάζουν στο πάνω και στο κάτω μέρος του πλαισίου της πόρτας. Στεγνώστε πρώτα την πόρτα για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να ανοίξει και να κλείσει ομαλά. Θα είναι πιο εύκολο με 2 άτομα, αλλά 1 άτομο μπορεί να το διαχειριστεί. Τοποθετήστε προσεκτικά την πόρτα στην κάτω ράγα του γωνιακού ντους, με το κάτω σημείο να μπαίνει στη σωστή τρύπα.

Στερεώνοντας την πόρτα

Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα με το στεγνό εξάρτημα, βιδώστε τη πάνω ράγα στη θέση της. Πρέπει να υπάρχουν 2 βίδες σε κάθε πλευρά της ράγας. Σφίξτε τους, αλλά όχι πάρα πολύ. Τοποθετήστε το μικρό μαγνήτη στο πλαίσιο της πόρτας για να σταματήσετε να ανοίγει η γωνιακή πόρτα του ντους. Βιδώστε το στη θέση του και βεβαιωθείτε ότι θα συγκρατήσει τη γωνιακή πόρτα του ντους κλειστή ενώ θα την απελευθερώσετε υπό εύκολη πίεση.

Για να ολοκληρώσετε τη γωνιακή πόρτα ντους, προσθέστε τις κατάλληλες λαβές ή κουμπιά. Καθαρίστε τις πόρτες με καθαριστικό γυαλιού για να τις λάμψετε.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail