Πώς να εγκαταστήσετε ένα μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου
Μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου, με προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία ακολουθώντας αυτά τα βήματα.
Τι θα χρειαστείτε
 • Μεζούρα
 • Κλειδί ρυθμιζόμενου ανοίγματος
 • Βίδες
 • Λεπτό πριόνι
 • Shims ή διαχωριστικά
 • Πνευματικό επίπεδο
 • Σφυρί τρυπάνι
 • Αναζητητής σπουδών
 • Συγκολλητικά ή υγρά νύχια
 • Pry μπαρ
 • Μολύβι

Ένα μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου μπορεί να έχει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση που είναι ασύγκριτη. Οι ματαιοδοξίες μπάνιου έχουν πολύ σημαντική θέση στο σχεδιασμό του μπάνιου. Μια κομψή μοντέρνα ματαιοδοξία μπορεί να ανυψώσει τη συνολική εικόνα του μπάνιου σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου, με προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Αποσύνδεση των αγωγών νερού

Εάν έχετε παλιό ματαιοδοξία μπάνιου, πρέπει να το αφαιρέσετε πριν εγκαταστήσετε το νέο. Απενεργοποίηση του νερού στο δίκτυο. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη βρύση για να στραγγίξετε το υπόλοιπο νερό. Χρησιμοποιήστε ένα ρυθμιζόμενο κλειδί για να αποσυνδέσετε τις γραμμές νερού από το νεροχύτη, την αποχέτευση και τη βρύση. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη βρύση.

Βήμα 2: Αφαίρεση πάγκου μπάνιου μπάνιου

Αφαιρέστε τον πάγκο μπάνιου μπάνιου αφαιρώντας τις βίδες στις γωνίες του πάγκου. Η ματαιοδοξία μπορεί να μην βγαίνει εύκολα, καθώς στερεώνεται με κόλλα. Χρησιμοποιήστε ένα pry bar για να το βγείτε. Τώρα μπορείτε να αφαιρέσετε τις βίδες από το πίσω πλαίσιο της μπανιέρας μπάνιου.

Βήμα 3: Έλεγχος του δαπέδου και του τοίχου για ζημιές

Για να βιδώσετε το μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου στον τοίχο
Για να βιδώσετε το μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου στον τοίχο, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα στηρίγματα.

Μόλις αφαιρέσετε την παλιά ματαιοδοξία, ελέγξτε το δάπεδο και τον τοίχο για ζημιές. Συνηθισμένα προβλήματα είναι η σήψη ή η υγρασία στον τοίχο ή στο πάτωμα. Επισκευάστε τη ζημιά αμέσως.

Βήμα 4: Μέτρηση και κοπή σωλήνων

Μετρήστε το πλάτος του σωλήνα και σημειώστε το στο πίσω μέρος της μπάνιου του μπάνιου. Τρυπήστε μια τρύπα οπουδήποτε στη σημειωμένη γραμμή. Σύρετε τη λεπίδα παζλ μέσα και κόψτε κατά μήκος της σημειωμένης γραμμής. Βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες γλιστρούν εύκολα μέσω των οπών.

Βήμα 5: Βρείτε τα στηρίγματα στον τοίχο

Για να βιδώσετε το μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου στον τοίχο, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα στηρίγματα. Ένας ανιχνευτής καρφιών μπορεί να σας βοηθήσει να επισημάνετε τις θέσεις των στηριγμάτων.

Βήμα 6: Ελέγξτε τα επίπεδα του δαπέδου

Σύρετε τη ματαιοδοξία στη θέση της στον τοίχο. Ελέγξτε τα επίπεδα του δαπέδου. Εάν το δάπεδο δεν είναι επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τζάμια για να ισοπεδώσετε τη ματαιοδοξία.

Βήμα 7: Εγκαταστήστε τη βρύση

Για τα περισσότερα μοντέρνα καλλυντικά μπάνιου, η βρύση πρέπει να στερεωθεί στη θέση της πριν βιδωθεί ο νιπτήρας στον τοίχο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να στερεώσετε τη βρύση με σιλικόνη.

Βήμα 8: Στερεώστε τη ματαιοδοξία στον τοίχο

Βιδώστε τη ματαιοδοξία στον τοίχο και απλώστε κόλλα και στις 4 πλευρές του ματαιοδοξίου. Τοποθετήστε τον πάγκο και βιδώστε τον στη θέση του. Επανασυνδέστε τις υδραυλικές γραμμές και το μοντέρνο μπάνιο σας είναι έτοιμο για χρήση.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail