Εντοιχισμένα ντουλάπια μπάνιου

Ένα ποιοτικό ντουλάπι μπάνιου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα καθαρότερο
Ένα ποιοτικό ντουλάπι μπάνιου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο μπάνιο.

Τα ντουλάπια μπάνιου φιλοξενούν την πλειονότητα των οικιακών βακτηρίων. Ένας γεμάτος μετρητής μπάνιου δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη βακτηρίων. Ένα ποιοτικό ντουλάπι μπάνιου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα καθαρότερο και υγιέστερο μπάνιο. Διαβάστε αυτήν τη συμβουλή για ντουλάπια μπάνιου.

Μετρούν

Ξεκινήστε με τη μέτρηση του χώρου για ένα ντουλάπι μπάνιου. Θα χάσετε χρήματα να αγοράσετε ή να φτιάξετε ένα ντουλάπι που δεν χωράει στο μπάνιο σας.

Επιλέγοντας ένα ντουλάπι

Η φθηνότερη και ευκολότερη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο ντουλάπι από ένα κρεβάτι και μπάνιο. Τα προκατασκευασμένα ντουλάπια συνήθως απαιτούν κάποια συναρμολόγηση, αλλά η απαιτούμενη ποσότητα θα είναι ελάχιστη σε σύγκριση με την κατασκευή ενός ντουλαπιού από το μηδέν. Με επιπλέον χρέωση, το κατάστημα μπορεί να συγκεντρώσει το ντουλάπι για εσάς.

Χρησιμοποιήστε μικρά αυτοκόλλητα πλαστικά τετράγωνα στις κάτω γωνίες του ντουλαπιού. Ανυψώνουν το ντουλάπι κατά 0,30 cm για να αποτρέψουν φθορά.

Σχέδιο

Για την πιο φυσική εμφάνιση, σχεδιάστε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι μπάνιου. Η οικοδόμηση ενός ντουλαπιού μπάνιου είναι συνήθως μια πολύ πιο πολύπλοκη διαδικασία, αλλά γενικά οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Εάν δεν νιώθετε άνετα να σχεδιάσετε το ντουλάπι μόνοι σας, συμβουλευτείτε έναν κατασκευαστή επίπλων.

Κτίριο

Μόλις ετοιμαστεί ο σχεδιασμός του ντουλαπιού, μπορείτε να φτιάξετε τον εαυτό σας ή να προσλάβετε έναν εργολάβο. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν δεν είστε άνετοι να σκίσετε τα τείχη ή τους πάγκους ή εάν πρέπει να αλλάξετε τα υδραυλικά με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή εάν, όπως πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού, δεν διαθέτετε τα απαραίτητα εργαλεία για μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail