Πλακάκια καθρέφτη μπάνιου: 3 ιδέες έργου

Πριν τοποθετήσετε τα πλακάκια καθρέφτη
Πριν τοποθετήσετε τα πλακάκια καθρέφτη, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι και χάρακα για να σχεδιάσετε το σχήμα του καθρέφτη σας στον τοίχο.

Τα πλακάκια καθρέφτη είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για τους καθρέφτες μπάνιου. Έρχονται σε σχήματα όπως τετράγωνα, εξάγωνα ή κύκλους. Διατίθενται επίσης με ίσια ή λοξά άκρα. Τα πλακάκια καθρέφτη μπάνιου μπορούν να είναι ένα εικαστικό έργο τέχνης. Μπορούν να αγοραστούν με αυτοκόλλητη υποστήριξη και είναι εύκολο στην εγκατάσταση.

Πλακάκια τετράγωνου καθρέφτη - Καθρέφτης πλήρους μήκους

Τα πλακάκια με τετράγωνο καθρέφτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθρέφτες πλήρους μήκους στις πίσω πόρτες, σε ντουλάπια ή σε τοίχους. Πρώτα σχεδιάστε μια ευθεία γραμμή χρησιμοποιώντας ένα χάρακα και μολύβι, όπου θα είναι η κορυφή του καθρέφτη. Χρησιμοποιώντας ένα πλακίδιο ως πρότυπο, επισημάνετε το πλάτος και το μήκος του καθρέφτη, τοποθετώντας ένα σημάδι μεταξύ κάθε πλακιδίου που μετρήθηκε. Τα σημάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός για τη διατήρηση των καθρεφτισμένων πλακιδίων ίσια.

Εξαγωνικά πλακάκια καθρέφτη - Ενδιαφέρουσες άκρες

Τα εξαγωνικά πλακάκια καθρέφτη κάνουν εντυπωσιακούς καθρέφτες μπάνιου και μπορούν να τοποθετηθούν σε κυκλικό, τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα. Πριν τοποθετήσετε τα πλακάκια καθρέφτη, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι και χάρακα για να σχεδιάσετε το σχήμα του καθρέφτη σας στον τοίχο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πλακίδιο ως πρότυπο για να επισημάνετε σε κάθε πλακίδιο.

Πλακάκια στρογγυλού καθρέφτη - φινιστρίνια

Τα πλακάκια στρογγυλού καθρέφτη φαίνονται υπέροχα ως φινιστρίνια και μπορούν να φιλοξενήσουν καλά το μπάνιο. Σχεδιάστε μια ευθεία γραμμή χρησιμοποιώντας ένα μολύβι και χάρακα. Τοποθετήστε ένα πλακίδιο στρογγυλού καθρέφτη στην άκρη της γραμμής και εντοπίστε γύρω από το πλακίδιο. Μετρήστε την απόσταση που θέλετε μεταξύ κάθε πλακιδίου, εντοπίζοντας γύρω από το πλακίδιο μεταξύ κάθε μέτρησης. Είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείτε τα πλακάκια ευθεία εάν μετράτε πρώτα.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail