6 τύποι περιβλήματος ντους εξωτερικού χώρου

Ένα εξωτερικό περίβλημα ντους από τσιμεντόλιθο αποτελεί μόνιμη προσθήκη
Ένα εξωτερικό περίβλημα ντους από τσιμεντόλιθο αποτελεί μόνιμη προσθήκη, καθώς χρειάζεται χρόνος για την κατασκευή και δεν είναι πιθανό να πέσει εύκολα.

Εξωτερική καμπίνα ντους μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε μια ιδιοκτησία. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι υπέροχο να καθαρίσετε αφού παίζετε ή εργάζεστε έξω. Υπάρχουν διαφορετικά στυλ εξωτερικού χώρου ντους. Αυτό που λειτουργεί σε ένα σπίτι μπορεί να μην λειτουργεί σε άλλο. Το να γνωρίζετε τι είναι διαθέσιμο σας επιτρέπει να κάνετε μια ενημερωμένη επιλογή.

Σκυρόδεμα

Ένα εξωτερικό περίβλημα ντους από τσιμεντόλιθο αποτελεί μόνιμη προσθήκη, καθώς χρειάζεται χρόνος για την κατασκευή και δεν είναι πιθανό να πέσει εύκολα. Εάν θέλετε κάτι σταθερό, μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Το μειονέκτημα είναι ότι το τσιμεντόλιθο δεν είναι το πιο ελκυστικό υλικό.

Ξύλο

Μπορείτε να φτιάξετε ένα ξύλινο περίβλημα ντους σε λίγες ώρες, αν και οι στύλοι θα πρέπει να τοποθετηθούν σε μπετόν όλη τη νύχτα πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κατασκευή. Εάν χρησιμοποιείτε επεξεργασμένο ξύλο και ένα καλό σφραγιστικό ξύλου, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το ντους δεν πρέπει να διαρκέσει χρόνια. Είναι φθηνό να κατασκευαστεί και το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από ξύλο σημαίνει ότι δεν φαίνεται αντιαισθητικό. Μπορεί να συνδυαστεί καλά με τα περισσότερα τοπία. Έχοντας κοντά στο σπίτι δεν θα μειώνεται καθόλου από την αυλή.

Σώθηκε

Είναι απόλυτα δυνατό να έχετε μεταλλικό εξωτερικό ντους
Είναι απόλυτα δυνατό να έχετε μεταλλικό εξωτερικό ντους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυλεία που έχει ανακτηθεί ή διασπαστεί για να φτιάξετε εξωτερικό περίβλημα ντους. Είναι μια πολύ καλή χρήση για το ξύλο και η ανακύκλωση σημαίνει ότι είστε πράσινοι και φιλικοί προς το περιβάλλον. Επιπλέον, το καιρό ξύλο μπορεί να έχει μια πολύ ελκυστική εμφάνιση, καθιστώντας το μια επιθυμητή προσθήκη στο σπίτι σας. Είναι τόσο απλό να κατασκευαστεί όσο οποιοδήποτε ξύλινο ντους και μπορεί να ανεγερθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Κιτ

Για όσους θέλουν κάτι ακόμα πιο απλό στην ανέγερση, υπάρχουν κιτ εξωτερικού χώρου ντους. Ανεβαίνουν πολύ εύκολα, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Είναι βολικά και μπορούν να μετακινηθούν σε διαφορετικές περιοχές της αυλής.

Μεταλλικό ντους

Είναι απόλυτα δυνατό να έχετε μεταλλικό εξωτερικό ντους. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς το νερό θα προκαλέσει σκουριά στα περισσότερα μέταλλα. Το μέταλλο μπορεί επίσης να είναι αιχμηρό, επομένως δεν είναι ένα τυπικό ντους. Αν και είναι εφικτό, δεν πρέπει να είναι το υλικό επιλογής.

Νερό

Όταν εξετάζετε ένα περίβλημα ντους εξωτερικού χώρου, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το νερό για αυτό. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε νερό από μια εξωτερική βρύση, θα χρειαστείτε έναν εύκαμπτο σωλήνα που είναι αρκετά μεγάλος για να φτάσει στο ντους. Από την άλλη πλευρά, από εσάς χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής που έχει συσσωρευτεί σε ένα βαρέλι, θα πρέπει να έχετε αυτό το βαρέλι κοντά στο ντους και επίσης υψηλότερο από το κεφάλι ντους. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται την τοποθέτηση του βαρελιού σε ένα λόφο ή ένα κτίριο με μια ασφαλή βάση για αυτό (ένα βαρέλι γεμάτο νερό είναι πολύ βαρύ). Λάβετε υπόψη αυτό κατά την επεξεργασία του νερού για το ντους.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail