Πώς να καθαρίσετε μια πλαστική επένδυση ντους;

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της συσσώρευσης μούχλας στην πλαστική επένδυση ντους
Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της συσσώρευσης μούχλας στην πλαστική επένδυση ντους, πρέπει να το διατηρείτε καθαρό σε τακτική βάση.
Τι θα χρειαστείτε
  • Σφουγγάρι
  • Άκαμπτη βούρτσα τριχών
  • Καθαριστικό ντους
  • Αμμωνία
  • Αντικατάσταση επένδυσης ντους

Μια πλαστική επένδυση ντους μπορεί να λερωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτό περιλαμβάνει τη συσσώρευση μούχλας και άλλες βακτηριδιακές αυξήσεις που δεν έχουν υποστεί αγωγή, θα γίνουν αντιαισθητικές και θα αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της συσσώρευσης μούχλας στην πλαστική επένδυση ντους, πρέπει να το διατηρείτε καθαρό σε τακτική βάση.

Βήμα 1: Αγοράστε αναλώσιμα καθαρισμού για να καθαρίσετε την επένδυση ντους

Αγοράστε ένα σφουγγάρι, σκληρή βούρτσα τριχών, εμπορική μπανιέρα μπάνιου και καθαριστικό ντους και καθαριστικό με βάση την αμμωνία. Αυτά τα αναλώσιμα ενδέχεται να βρίσκονται ήδη γύρω από το σπίτι σας ως μέρος του τακτικού σας σχήματος καθαρισμού.

Βήμα 2: Αφαιρέστε την επένδυση ντους

Αφαιρέστε την επένδυση ντους αποσυνδέοντας τους δακτυλίους που τη συγκρατούν στη θέση τους. Ξεκουμπώστε καθένα από τους δακτυλίους και τοποθετήστε τα προσεκτικά σε ασφαλές μέρος, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση της επένδυσης ντους. Εξετάστε προσεκτικά την επένδυση ντους αφού αφαιρεθεί από τη ράβδο ντους για να διαπιστώσετε εάν είναι σκισμένη ή σχισμένη. Εάν υπάρχουν τρύπες ή σχισμές στην επένδυση ντους, πετάξτε το στον κάδο απορριμμάτων και αγοράστε ένα ανταλλακτικό.

Βήμα 3: Καθαρίστε την επένδυση ντους

Καθώς εξετάζετε την επένδυση ντους για τρύπες, σχισμές και δάκρυα, θα παρατηρήσετε είτε μια λευκή σκόνη είτε μικρές μαύρες κουκκίδες. Δείχνουν μούχλα, ωίδιο και ασβέστη. Καθαρίστε αμέσως αυτούς τους λεκέδες χρησιμοποιώντας τη μπανιέρα και το καθαριστικό πλακιδίων και ένα υγρό σφουγγάρι ή σκληρή βούρτσα.

Εφαρμόστε την μπανιέρα και το καθαριστικό πλακιδίων στην επένδυση του ντους, διαποτίζοντας πλήρως όλες τις περιοχές που καλύπτονται από τους λεκέδες από μούχλα και ωίδιο. Αφήστε το καθαριστικό να καθίσει στην επένδυση του ντους για λίγο πριν χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα ή το σφουγγάρι για να τρίψετε καλά την περιοχή.

Βήμα 4: Ξεπλύνετε την επένδυση ντους και επανατοποθετήστε την

Ξεπλύνετε την επένδυση ντους με νερό και επιθεωρήστε την για να διαπιστώσετε εάν έχετε αφαιρέσει όλο το καλούπι και το ωίδιο. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε το Βήμα 3. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, επανατοποθετήστε την επένδυση ντους στη ράβδο ντους.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail