Πώς να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντουλάπι μπάνιου;

Αυτό που θα χρειαστείτε Ένα γωνιακό ντουλάπι μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο
Αυτό που θα χρειαστείτε Ένα γωνιακό ντουλάπι μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι σας.
Τι θα χρειαστείτε
  • Επίπεδο ξυλουργού
  • Βίδες
  • Κατσαβίδι
  • Μολύβι
  • Αναζητητής σπουδών
  • Υπουργικό συμβούλιο
  • Τρυπάνι ή σφυρί

Ένα γωνιακό ντουλάπι μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι σας. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μικρό μπάνιο και είναι ιδανικό για περίεργα διαμορφωμένα μπάνια. Δεν είναι δύσκολο να εγκατασταθούν. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Μετρήστε το χώρο σας

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να αποφασίσετε εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα επιτοίχιο ντουλάπι ή ένα βασικό ντουλάπι. Θα έχετε περισσότερους περιορισμούς χώρου για να σκεφτείτε με ένα βασικό ντουλάπι. Μετρήστε προσεκτικά τον διαθέσιμο χώρο στο δάπεδο και σημειώστε τη θέση του γραφείου σας πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας.

Βήμα 2: Εντοπίστε τα στηρίγματα τοίχου

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης καρφιών για να εντοπίσετε τα στηρίγματα στον τοίχο. Συνδέστε το ντουλάπι στα μπουλόνια για να μην πέσει από το γυψοσανίδας. Εάν τα στηρίγματα δεν βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου θέλετε να τοποθετήσετε το ντουλάπι, ίσως χρειαστεί να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Το λανθασμένο κτίριο μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά. Ένας επαγγελματίας θα έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να στερεώσει το ντουλάπι σωστά και με ασφάλεια.

Βήμα 3: Βάψτε πρώτα το ντουλάπι σας

Μπορείτε γενικά να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντουλάπι σε λίγες ώρες
Μπορείτε γενικά να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντουλάπι σε λίγες ώρες.

Εάν έχετε αγοράσει ένα ημιτελές ντουλάπι, βάψτε ή βάψτε το πριν το εγκαταστήσετε στο μπάνιο. Αφήστε αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν τα πάντα πριν από την εγκατάσταση.

Βήμα 4: Σημειώστε τη θέση σας

Τοποθετήστε το ντουλάπι και χρησιμοποιήστε το επίπεδο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ομοιόμορφο και ίσιο. Σημειώστε την τοποθεσία με το μολύβι σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν αλλάζετε κατά τη σήμανση, επειδή οι σαφείς ενδείξεις θα αποφύγουν ένα στραβό ντουλάπι.

Βήμα 5: Εισαγάγετε τα στηρίγματα

Το ντουλάπι θα πρέπει να διαθέτει τα κατάλληλα στηρίγματα. Αυτά είναι γενικά μεταλλικά κομμάτια που μοιάζουν με αγκύλες και μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Ανοίξτε πρώτα τα στηρίγματα. Χρησιμοποιήστε το επίπεδό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ίσια.

Βήμα 6: Συνδέστε το ντουλάπι

Μόλις εγκατασταθούν τα στηρίγματα, κρεμάστε το ντουλάπι. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα είναι ασφαλές στα στηρίγματα για να το αποτρέψετε από ασταθές.

Βήμα 7: Τελειώνοντας πινελιές

Τώρα που το ντουλάπι σας έχει κρεμαστεί, συνδέστε τις πόρτες, τις πόρτες και οποιοδήποτε άλλο υλικό που συνοδεύει. Τραβήξτε τα τραβήγματα της πόρτας για να βεβαιωθείτε ότι έχουν στερεωθεί με ασφάλεια. Ανοίξτε και κλείστε την πόρτα του ντουλαπιού μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για να την ανοίξετε και ότι δεν είναι πολύ σφιχτή ή χαλαρή στους μεντεσέδες.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Μπορείτε γενικά να εγκαταστήσετε ένα γωνιακό ντουλάπι σε λίγες ώρες.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail