Συμβουλές για ντύσιμο καθρέφτη μπάνιου

Η νέα εμφάνιση του καθρέφτη του μπάνιου θα ενισχύσει επίσης το μπάνιο σας
Η νέα εμφάνιση του καθρέφτη του μπάνιου θα ενισχύσει επίσης το μπάνιο σας.

Η νέα εμφάνιση του καθρέφτη του μπάνιου θα ενισχύσει επίσης το μπάνιο σας.

Πλαισιώστε το

Αναζωογονήστε το πλαίσιο με ένα νέο παλτό βαφής. Μπορείτε να του δώσετε ένα αντίκες, φθαρμένο λευκό ψιλό φινίρισμα ή μια σύγχρονη επεξεργασία από ανοξείδωτο ατσάλι. Για να διασκεδάσετε ακόμη περισσότερο, εφαρμόστε ένα σχέδιο ντεκουπάζ για να τονίσετε την κουρτίνα του ντους, τους τοίχους με πλακάκια ή το δάπεδο σας.

Εάν ο καθρέφτης είναι προσαρτημένος στον τοίχο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο γύρω από αυτό που είναι τοποθετημένο απευθείας στον τοίχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασική προ-κατασκευασμένη επένδυση πόρτας ή οποιοδήποτε είδος υλικού πλαισίου της επιλογής σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να το πλαισιώσετε με πλακάκια οποιουδήποτε χρώματος ή σχεδίου.

Μην περιοριστείτε στο υπάρχον μπάνιο. Με τη διαμόρφωση ή την επαναδιαμόρφωση, ο καθρέφτης του μπάνιου σας θα γίνει το επίκεντρο του δωματίου. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε ένα εντελώς νέο στυλ σχεδίασης.

Αλλάξτε τον προβληματισμό

Οι περισσότεροι καθρέφτες μπάνιου είναι αρκετά μεγάλοι για να φιλοξενήσουν τονιστικά σύνορα. Η χάραξη γυαλιού είναι εύκολη και διασκεδαστική. Επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα τεχνών και χειροτεχνίας για να βρείτε μια ασφαλή αλλά αποτελεσματική χάραξη σε ένα προϊόν μπουκαλιών. Θα χρειαστείτε επίσης κάποιο είδος διάτρησης είτε προκατασκευασμένου είτε χειροποίητου που θα κολληθεί στον καθρέφτη για να καθοδηγήσει τη χάραξη.

Η χάραξη είναι μόνιμη, οπότε βεβαιωθείτε ότι ό, τι σχεδιάζετε, θα το απολαύσετε όσο έχετε τον καθρέφτη. Επίσης, εξασφαλίστε αρκετή απόσταση με το έργο χάραξης που δεν εμποδίζει οποιαδήποτε λειτουργική χρήση του καθρέφτη.

Όλα ξεκινούν με τον καθρέφτη του μπάνιου
Όλα ξεκινούν με τον καθρέφτη του μπάνιου.

Ένας άλλος τρόπος να ντύσετε τον προβληματισμό σας είναι να προσθέσετε έναν μικρότερο, μεγεθυντικό καθρέφτη απευθείας στο πρόσωπο του υπάρχοντος καθρέφτη. Προσφέρει μια καλύτερη λειτουργία εξέτασης και προσθέτει διάσταση στη φυσική αντανάκλαση στο μπάνιο.

Τα συγκολλητικά στην αγορά σήμερα θα κολλήσουν με ασφάλεια τον δεύτερο καθρέφτη στον πρώτο. Επειδή το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, επιλέξτε το μέγεθος, το σχήμα και τη θέση με σύνεση.

Άλλες επιλογές

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τονίσετε τον καθρέφτη σας. Οι επεξεργασίες παραθύρων είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν παρουσιάζουν μόνιμη αλλαγή. Χρησιμοποιήστε δαντέλα για να δημιουργήσετε μια βικτοριανή εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα περιστρεφόμενο καλώδιο για ένα απλό άγγιγμα χώρας.

Αν θέλετε κάτι πιο επίσημο, χρησιμοποιήστε θεραπείες με υφάσματα. Πειραματιστείτε για να ανακαλύψετε την εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του μπάνιου σας. Δοκιμάστε ένα απλό δείγμα ή αρώστε το με μια διακοσμητική θήκη. Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι ένας σχεδιασμός τύπου παραθύρου με γραβάτα και πάλι, να τονίσει ή να τον συντονίσει στην κουρτίνα του ντους.

LCD ή μικρά χριστουγεννιάτικα φώτα που κρέμονται πάνω από τον καθρέφτη δημιουργούν μια εντυπωσιακή λάμψη. Ο φωτισμός διάθεσης είναι σημαντικός σε οποιοδήποτε δωμάτιο, αλλά για εκείνες τις στιγμές χαλάρωσης στην μπανιέρα. αυτά τα φώτα είναι μια απλή πολυτέλεια.

Δημιουργήστε αίσθηση μπάνιου. Να είστε επίσημοι ή ανεπίσημοι, τολμηροί ή εξωτικοί. Όλα ξεκινούν με τον καθρέφτη του μπάνιου.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail