Αποκτήστε τέλεια στο μπάνιο: απλές λύσεις αποθήκευσης

Το μπάνιο έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους σε αυτό
Το μπάνιο έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους σε αυτό, εάν είστε πρόθυμοι να γίνετε δημιουργικοί (και λίγο λιπαροί).

Το μπάνιο είναι συχνά το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού, αλλά έχει μεγαλύτερο βάρος από οποιονδήποτε άλλο χώρο. Είναι εδώ που καθαρίζετε τον εαυτό σας, φροντίζετε τον εαυτό σας και πιθανώς κάνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Ξυρίζετε επίσης εδώ, ζυγίζετε τον εαυτό σας και βουρτσίζετε τα δόντια σας. Ίσως έχετε πολλά πράγματα στο μπάνιο. Και αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, δεν έχετε αρκετά μέρη για να τα βάλετε όλα. Με μερικές απλές λύσεις DIY, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τους χώρους στο μπάνιο σας και να το κάνετε πιο ευρύχωρο για όλα σας τα πράγματα.

Δείτε μέσα

Το μπάνιο έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους σε αυτό, εάν είστε πρόθυμοι να γίνετε δημιουργικοί (και λίγο λιπαροί). Ανοίξτε τις πόρτες του ντουλαπιού σας και τις πόρτες της ντουλάπας, και θα βρείτε κάποιο νέο χώρο αποθήκευσης. Τοποθετήστε κολλημένα άγκιστρα στο πίσω μέρος αυτών των θυρών για να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χώρο. Τα άγκιστρα είναι ιδανικά για πετσέτες και πετσέτες, αλλά μην σταματάτε εκεί.

Πάρτε μια παχιά χειμερινή κάλτσα που είστε έτοιμοι να ξεφορτωθείτε και κόψτε μια μικρή τρύπα περίπου μία ίντσα από την κορυφή. Ακριβώς έτσι, και έχετε ένα caddy για να κρατάτε ένα σίδερο για μπούκλες, επίπεδο σίδερο ή παρόμοιο εργαλείο μαλλιών. Η παχιά κάλτσα βοηθά στη μόνωση του εργαλείου για την προστασία της γύρω περιοχής από τη θερμότητα. Θα πρέπει πάντα να αφήνετε τα εργαλεία των μαλλιών σας να κρυώσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν τα αφήσετε μακριά.

Οι γάντζοι είναι εύχρηστοι στις πόρτες, αλλά μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο μπάνιο που σας αρέσει, ακόμη και στον καθρέφτη. Κρεμάστε πετσέτες, καλάθια και άλλα εργαλεία από αυτά τα άγκιστρα για περισσότερη αποθήκευση μέσα στα συρτάρια και τις ντουλάπες.

Χαρτί υγείας τουαλέτας με εύκολη πρόσβαση

Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στο DIY για να βρείτε απλές λύσεις αποθήκευσης στο μπάνιο
Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στο DIY για να βρείτε απλές λύσεις αποθήκευσης στο μπάνιο.

Τα ρολά χαρτιού τουαλέτας καταλαμβάνουν πολύ χώρο μέσα σε ντουλάπες και ντουλάπια. Αντί να κρύβετε το χαρτί τουαλέτας, βρείτε έναν απλό τρόπο για να το αποθηκεύσετε που φαίνεται επίσης καλό. Εκθέστε το χαρτί τουαλέτας για να το βγείτε από τα ντουλάπια σας και σε ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να το φτάσουν εύκολα. Στοίβα τα ρολά σε ένα μικρό καλάθι κοντά στην τουαλέτα ή ακόμα και σε ένα συρμάτινο κάδο απορριμμάτων. Τακτοποιήστε τα ρολά για να τα κάνετε μέρος της διακόσμησης και έχετε μια λύση αποθήκευσης που είναι όμορφη και λειτουργική.

Χρησιμοποιήστε τους τοίχους

Οι τοίχοι προσφέρουν πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο, αν το χρησιμοποιείτε. Κρεμάστε ράφια για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερα μέρη για να βάλετε πράγματα. Αν θέλετε, πάρτε διακοσμητικά και κρεμάστε καλάθια στους τοίχους. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε τα πράγματα μέσα, χρησιμοποιώντας το καλάθι σαν ράφι.

Ανεβείτε στην καλύτερη αποθήκευση

Τοποθετήστε μια σκάλα στον τοίχο για να δημιουργήσετε έναν διακοσμητικό χώρο αποθήκευσης. Τα σκαλοπάτια της σκάλας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ράφια πετσετών. Κρεμάστε τα αντικείμενα ακριβώς στο ράφι για να τα διατηρήσετε εύκολα και μακριά από τον πολύτιμο χώρο του γραφείου σας.

Από την ντουλάπα

Αντί να στοιβάζετε πετσέτες μέσα στην ντουλάπα, αφήστε τις έξω στο μπάνιο. Όχι μόνο θα είναι εύκολα προσβάσιμα, αλλά δεν θα γεμίζουν το ντουλάπι σας. Περάστε τις πετσέτες αντί να τις διπλώσετε σε μια παραδοσιακή πλατεία. Το τυλιγμένο σχήμα επιτρέπει στις στοίβες να στοιβάζονται και να τακτοποιούνται πιο καλλιτεχνικά. Τοποθετήστε τα σε ένα βάζο, σε ένα ράφι ή ακόμα και στο πίσω μέρος της τουαλέτας. Θα φαίνονται όμορφα και θα ανοίξετε πολύ περισσότερο χώρο αλλού για να αποθηκεύσετε άλλα είδη μπάνιου.

Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στο DIY για να βρείτε απλές λύσεις αποθήκευσης στο μπάνιο. Ακόμα κι αν έχετε πολλά πράγματα, δεν χρειάζεται να ζείτε με ένα γεμάτο, γεμάτο δωμάτιο. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τον υπάρχοντα χώρο σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail