Μεταμφιεσμένες ντουλάπες τοίχου μπάνιου

Ο πιο πολύπλοκος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τα ντουλάπια μπάνιου είναι
Ο πιο πολύπλοκος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τα ντουλάπια μπάνιου είναι να τα τελειοποιήσετε πλήρως.

Τα ντουλάπια τοίχου μπάνιου συγκαταλέγονται στα κεντρικά χαρακτηριστικά στα περισσότερα μπάνια. Εάν τα ντουλάπια σας δεν είναι ελκυστικά, ίσως ψάχνετε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε μια πιο ελκυστική εμφάνιση στο μπάνιο σας. Εξετάστε αυτές τις επιλογές.

Επιφανειακές εργασίες

Ο πιο πολύπλοκος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε τα ντουλάπια μπάνιου είναι να τα τελειοποιήσετε πλήρως. Συνήθως μπορείτε να φινίρετε ντουλάπια σε ένα. Επιπλέον, όταν τελειώσετε, θα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Ξύλινα ερμάρια

Αφαιρέστε τις πόρτες και τα συρτάρια. Χρησιμοποιήστε ένα τριβείο για να αφαιρέσετε το υπάρχον χρώμα και βερνίκι. Σκουπίστε τις επιφάνειες του ντουλαπιού και της πόρτας με ένα υγρό πανί. Στη συνέχεια, βάψτε ή ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα στεγανοποιητικού και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια εφαρμόστε φρέσκο λεκέ ή μπογιά

Μεταλλικά ερμάρια

Αν και τα μεταλλικά ντουλάπια μπάνιου είναι φθηνά, δεν είναι δημοφιλή σήμερα εν μέρει επειδή απαιτούν τακτική συντήρηση, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας. Σε πολλές περιπτώσεις, το φινίρισμα περιλαμβάνει απλώς την αφαίρεση της παλιάς βαφής, την αποκατάσταση τυχόν ζημιών και, στη συνέχεια, τη βαφή των ντουλαπιών.

Απόκρυψη γραφείων

Ένας άλλος τρόπος για να μεταμφιέσετε τα ντουλάπια τοίχου του μπάνιου είναι να τα κρύψετε. Ορισμένα μπάνια προσφέρονται ιδιαίτερα σε αυτήν τη μέθοδο διακόσμησης. Μπορείτε να κάνετε τα χαμηλότερα ντουλάπια τοίχου ή τα ματαιοδοξία να μοιάζουν με ένα τραπέζι με φούστα με πλισέ ή βολάν.

Ένας άλλος τρόπος για να μεταμφιέσετε τα ντουλάπια τοίχου του μπάνιου είναι να τα κρύψετε
Ένας άλλος τρόπος για να μεταμφιέσετε τα ντουλάπια τοίχου του μπάνιου είναι να τα κρύψετε.

Επιλέξτε ένα ύφασμα που συμπληρώνει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και στερεώστε το στο πάνω άκρο του ντουλαπιού. Εάν δημιουργείτε πλισέ φούστα, συρραφή κάθε πτυχώματος στο πάνω άκρο του ντουλαπιού. Στη συνέχεια, πάρτε ένα τελείωμα με κορδέλα ή ύφασμα και κολλήστε προσεκτικά το πάνω άκρο, καλύπτοντας τα συρραπτικά.

Ενοχλητικά ερμάρια

Ένας άλλος ενδιαφέρων τρόπος για να μεταμφιέσετε προβληματικά ντουλάπια μπάνιου είναι να τα στενοχωρήσετε. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αφαίρεση των θυρών του ντουλαπιού και τη χρήση καρφιών, αλυσίδων και λειαντικών για να χαράξετε και να χαλάσετε την επιφάνεια των ντουλαπιών. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για ντουλάπια ξύλου. Μόλις τελειώσετε το γάμο, τρίψτε το λεκέ στο ξύλο για να δημιουργήσετε υφή στην επιφάνεια των ντουλαπιών.

Μπορείτε επίσης να βάψετε ξανά τα ντουλάπια και μετά να χρησιμοποιήσετε ένα πανί χωρίς χνούδι για να σκουπίσετε μερικά από τα χρώματα. Αυτός ο τύπος ενοχλητικών καμουφλάζων έβλαψε το ξύλο και άλλα ελαττώματα στην επιφάνεια.

Τα ντουλάπια του μπάνιου είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του μπάνιου. Εάν τα ντουλάπια σας έχουν ελαττώματα ή είναι αλλοιωμένα, μπορείτε να αποκρύψετε τις ατέλειες ενοχλώντας ή φινίρισμα των ντουλαπιών σας. Μπορείτε επίσης να τα καλύψετε με φούστα γραφείου.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail