Ενσωματωμένοι vs ακρυλικοί νεροχύτες: ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

Οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι
Οι ενσωματωμένοι νεροχύτες και οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι και οι δύο πολύ ελκυστικές επιλογές.

Οι ενσωματωμένοι νεροχύτες και οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι και οι δύο πολύ ελκυστικές επιλογές. Η κουζίνα είναι πραγματικά η καρδιά του σπιτιού σας. Εκεί προετοιμάζεται και τρώγεται το φαγητό. Είναι επίσης το μέρος όπου πραγματοποιούνται τα περισσότερα πάρτι ή συγκεντρώσεις. Η διακόσμηση και η λειτουργικότητα είναι και οι δύο εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό της κουζίνας σας και την επιλογή του σωστού νεροχύτη της κουζίνας. Είτε πρόκειται για ένα ζεστό και φωτεινό εξοχικό στιλ είτε για ένα κομψό και βουρτσισμένο χαλύβδινο νεροχύτη, έχετε πολλές επιλογές.

Ακρυλικοί νεροχύτες

Οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι κατασκευασμένοι από μη πορώδες, ομοιογενές υλικό. Λόγω της μη πορώδους φύσης τους, οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι γρατσουνιές και ανθεκτικοί στους λεκέδες. Οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι χυτοί. Επομένως, δεν έχουν ραφές, γεγονός που καθιστά τον ακρυλικό νεροχύτη πολύ εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί. Επειδή είναι μη πορώδεις και ανθεκτικές στις γρατσουνιές, ο ακρυλικός νεροχύτης μπορεί να καθαριστεί με τακτικά μη λειαντικά καθαριστικά και να απολυμανθεί με στάνταρ λευκαντικό.

Ο ακρυλικός νεροχύτης είναι κατάλληλος για εσάς
Αν ψάχνετε για στιβαρή απλότητα και απλή ομορφιά, ο ακρυλικός νεροχύτης είναι κατάλληλος για εσάς.

Το φινίρισμα στους ακρυλικούς νεροχύτες είναι πολύ γυαλιστερό και θα φωτίζει την εμφάνιση κάθε κουζίνας. Οι ακρυλικοί νεροχύτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές συμπαγείς αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι ακρυλικοί νεροχύτες είναι εύκολο να εγκατασταθούν λόγω της ελαφρής τους φύσης. Έρχονται είτε σε σχέδιο drop-in είτε under-mount. Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε τρύπες μέσω ακρυλικών νεροχυτών. Επομένως, μπορούν να είναι συμβατά με μια μεγάλη ποικιλία στυλ και μεγεθών βρύσης. Αν ψάχνετε για στιβαρή απλότητα και απλή ομορφιά, ο ακρυλικός νεροχύτης είναι κατάλληλος για εσάς.

Ενσωματωμένοι νεροχύτες

Ένας ενσωματωμένος νεροχύτης είναι ένας νεροχύτης που είναι ένα πραγματικό συνεχές τμήμα της επιφάνειας του μετρητή. Αυτοί οι νεροχύτες είναι μοντέρνοι και έξυπνοι. Έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών, σχημάτων και υλικών. Εάν προσφέρετε στην κουζίνα σας ένα κομψό και μοντέρνο makeover, τότε ένας κομψός ενσωματωμένος νεροχύτης είναι ο τρόπος να πάτε. Επειδή αποτελούν μέρος του πραγματικού πάγκου και εγκαθίστανται ως συμπαγές κομμάτι, η εγκατάσταση μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε είτε έναν πάγκο είτε έναν νεροχύτη, είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε ολόκληρο τον πάγκο με τον νεροχύτη ταυτόχρονα. Μπορεί να κάνει τις απλές επισκευές πολύ πιο ακριβές. Μπορεί να θεωρήσετε ότι αυτή η επιπλοκή αξίζει τον κόπο, δεδομένου του απίστευτου αριθμού των έξυπνων σχεδίων και των όμορφων υλικών από τα οποία κατασκευάζονται ενσωματωμένοι νεροχύτες. Αν ψάχνετε για έναν όμορφο συνδυασμό μορφής και λειτουργίας και θέλετε ο νεροχύτης της κουζίνας σας να είναι από μόνος του ένα έργο τέχνης, ο ενσωματωμένος νεροχύτης είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail