Πώς να εγκαταστήσετε ένα ντουλάπι ιατρικής επιφανείας;

Ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα περίβλημα ιατρικής επιφανείας
Τι θα χρειαστείτε Εάν διακοσμείτε ή αναδιαμορφώνετε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα περίβλημα ιατρικής επιφανείας.
Τι θα χρειαστείτε
  • Προστατευτικά γυαλιά
  • Ένας φίλος ή βοηθός
  • Επίπεδο
  • Τρυπάνι
  • Κατσαβίδι
  • Αγκυρώσεις ή βίδες

Εάν ανακαινίζετε ή αναδιαμορφώνετε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα περίβλημα ιατρικής επιφανείας. Αυτός ο τύπος κουτιού φαρμάκων είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Ένα ντουλάπι ιατρικής επιφανείας είναι καλό να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας εάν είστε αρχάριος. Είναι μια καλή επιλογή για μια μεγαλύτερη οικογένεια καθώς γενικά είναι βαθύτερα και μπορούν να κρατήσουν περισσότερα από ένα εσοχή. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε ένα ντουλάπι ιατρικής επιφανείας.

Βήμα 1: Τοποθετήστε το περίβλημα

Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε ένα ντουλάπι ιατρικής επιφανείας
Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε ένα ντουλάπι ιατρικής επιφανείας.

Προσδιορίστε εάν έχετε τοίχους από σοβά ή κατασκευή γυψοσανίδας, γιατί αυτό θα καθορίσει εάν χρειάζεστε αγκύρια ή βίδες για να συγκρατήσετε το περίβλημα στον τοίχο. Στη συνέχεια, κρατήστε το ντουλάπι όπου θέλετε και βάλτε κάποιον στον τοίχο ολόκληρο το πάνω άκρο του ντουλαπιού. Χρησιμοποιήστε το επίπεδό σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η γραμμή είναι επίπεδη και ευθεία πριν ανοίξετε τρύπες. Δεν μπορείτε να πάρετε πολύ χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι το επίπεδό του, επειδή μια μικρή διαφορά θα είναι αισθητή σε εσάς όταν τελειώσετε. Ελέγξτε ξανά το σωστό ύψος ανάρτησης, ώστε να είναι σωστό για εσάς και άλλα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού. Εάν οι πόρτες και τα ράφια του ντουλαπιού μπορούν να αφαιρεθούν, μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κρεμάσετε.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το περίβλημα

Μόλις έχετε το επίπεδο των γραμμών στο οποίο θα κρεμάσετε το ντουλάπι του φαρμάκου, ζητήστε από κάποιον να κρατήσει ξανά το ντουλάπι στον τοίχο κατά μήκος αυτών των γραμμών και να επισημάνετε πού θέλετε να τρυπηθούν οι τρύπες στον τοίχο. Τα περισσότερα ντουλάπια φαρμάκων έχουν προρυθμισμένες τρύπες μέσα τους, αλλά αν δεν έχετε, θα πρέπει επίσης να σημειώσετε το εσωτερικό του ντουλαπιού. Συνιστάται να βάλετε 2 βίδες ή αγκύρια προς την κορυφή του θαλάμου και τουλάχιστον 1 προς το κάτω κέντρο. Χρησιμοποιώντας το τρυπάνι μεγέθους που χρειάζεστε, ανοίξτε την τρύπα μέσα από το ντουλάπι και στον τοίχο. Εάν τρυπάτε σε ένα κοίλο γυψοσανίδας θα χτυπήσετε το νεκρό χώρο όταν τελειώσεις. Εισαγάγετε τις βίδες αγκύρωσης μέσω του περιβλήματος και στον τοίχο σύμφωνα με τις οδηγίες στις βίδες. Σφίξτε έως ότου η άγκυρα στη βίδα να ξεφλουδίσει μέσα στον τοίχο και να συγκρατήσει το ερμάριο σφιχτό. Με κανονικές βίδες, θα βιδώσετε στον τοίχο έως ότου το κεφάλι της βίδας σφιχτεί στο ντουλάπι του φαρμάκου.

Εάν κρεμάτε σε έναν τοίχο κατασκευής γυψοσανίδας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο εύρεσης καρφιών για να βρείτε τα στηρίγματα στον τοίχο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινες βίδες για να κρεμάσετε το ντουλάπι αντί για αγκύρια γυψοσανίδας, εάν προτιμάτε να τις χρησιμοποιήσετε.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail