Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την αναζωογόνηση μπανιέρες

Το 90% του κόστους της επαγγελματικής επανατοποθέτησης ή αντικατάστασης της μπανιέρας
Η επανεγκατάσταση της μπανιέρας μόνοι σας μπορεί να εξοικονομήσει έως και το 90% του κόστους της επαγγελματικής επανατοποθέτησης ή αντικατάστασης της μπανιέρας.

Εάν η παλιά μπανιέρα από χυτοσίδηρο είναι μάτι, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Εξετάστε αυτούς τους παράγοντες κατά τον προγραμματισμό του έργου.

1. Κατάσταση μπανιέρας

Οι περισσότερες μπανιέρες μπορούν να ανανεωθούν. Τα σημεία σκουριάς, οι γρατσουνιές και ο αποχρωματισμός μπορούν να επιδιορθωθούν γρήγορα με ανάφλεξη. Εάν έχετε μια vintage μπανιέρα ασυνήθιστου σχεδιασμού ή μια μπανιέρα ποδιού που είναι δύσκολο ή αδύνατο να αντικατασταθεί, τότε η ανάπλαση είναι η μόνη ελπίδα σας. Η επανεγκατάσταση της μπανιέρας μόνοι σας μπορεί να εξοικονομήσει έως και το 90% του κόστους της επαγγελματικής επένδυσης ή αντικατάστασης της μπανιέρας.

2. Εμπλεκόμενη εργασία

Η ανάπλαση της μπανιέρας είναι πολλή δουλειά. Η μπανιέρα πρέπει να τρίβεται, να λειαίνεται και να επικαλύπτεται. Ορισμένα τελειώματα απαιτούν θερμότητα για να ρυθμίσουν το νέο λούστρο. Λάβετε συμβουλές από το τοπικό κατάστημα οικιακής βελτίωσης, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την ανάφλεξη των μπανιέρες. Υπάρχουν προϊόντα καθαρισμού και προϊόντα ψεκασμού. Η ποιότητα μεταξύ τους είναι πολύ διαφορετική.

3. Επισκευάστε ή αντικαταστήστε

Οι μπανιέρες από χυτοσίδηρο είναι ακριβές για αντικατάσταση. είναι επίσης βαριά για παράδοση. Οι πόρτες ενδέχεται να μην είναι αρκετά φαρδιά για να χωρέσουν στην μπανιέρα, οπότε η απλοποίηση είναι η μόνη απάντηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε πολλά παλαιότερα σπίτια. Η διατήρηση της μπανιέρας σιδήρου σημαίνει επίσης βαθύτερα λουτρά και ζεστό νερό.

4. Ταλαιπωρία

Το Reglazing αφαιρεί το μπάνιο σας από προμήθεια για αρκετές ημέρες. Υπάρχει επίσης το πρόβλημα της σκόνης από το τρίψιμο και επίσης η μυρωδιά του λούστρου. Χρησιμοποιήστε μόνο τα σωστά καθαριστικά για να καθαρίσετε την μπανιέρα. Τα περισσότερα καθαριστικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπανιέρα. Μια μπανιέρα με επένδυση θα χαράξει και θα τσιμπήσει ευκολότερα από το αρχικό φινίρισμα.

5. Επαγγελματική ανάφλεξη

Η επαγγελματική επένδυση μπορεί να είναι πολύ ακριβή. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πιο συμφέρουσα η αντικατάσταση της μπανιέρας από ό, τι είναι η ανάφλεξή της. Η επαγγελματική επένδυση συνήθως συνοδεύεται από εγγύηση για προστασία από ζημιές.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail