Πώς να διορθώσετε αρμούς ταινίας γυψοσανίδας που έχουν σπάσει;

Λείψτε την ένωση του γυψοσανίδας πάνω από την ταινία
Στη συνέχεια, λείψτε την ένωση του γυψοσανίδας πάνω από την ταινία και στον τοίχο κατά μήκος της ταινίας.
Τι θα χρειαστείτε
  • Πλέγμα γυψοσανίδας
  • Ένωση ενώσεων γυψοσανίδας
  • Βοηθητικό μαχαίρι
  • Στεγανό μαχαίρι γυψοσανίδας
  • Γυαλόχαρτο

Εάν έχετε αρμούς ταινίας γυψοσανίδας που ραγίζουν, θα θελήσετε να τις διορθώσετε για να διατηρήσετε την ομαλή εμφάνιση των τοίχων ή της οροφής σας. Γενικά, η ρωγμή συμβαίνει λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού ή λόγω καθίζησης του σπιτιού.

Βήμα 1: Αφαιρέστε την παλιά ταινία

Η ταινία γυψοσανίδας που χρησιμοποιείται συνήθως δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η ταινία γυψοσανίδας. Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε όλη την παλιά ταινία και να ξεκινήσετε ξανά. Κόψτε την ταινία και τραβήξτε την από την άρθρωση. Αφαιρέστε όλα, ακόμη και το τμήμα που δεν σπάει. Κάντε το για όλη την κασέτα.

Βήμα 2: Αντικατάσταση της κασέτας

Ξεκινώντας από την κορυφή της άρθρωσης, πιέστε την ταινία στον τοίχο που καλύπτει τον σύνδεσμο, καθιστώντας την όσο το δυνατόν πιο δυνατή και στις δύο πλευρές της άρθρωσης. Στη συνέχεια, λείψτε την ένωση του γυψοσανίδας πάνω από την ταινία και στον τοίχο κατά μήκος της ταινίας. Πρέπει να έχει πλάτος περίπου 10 εκατοστά. Αφήστε αυτό να στεγνώσει όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, καλύψτε ξανά με ένα απαλό στρώμα σύνθετου πλάτους, περίπου 15 εκατοστών. Αφήστε να στεγνώσει τουλάχιστον 10 ώρες και στη συνέχεια καλύψτε ξανά - αυτή τη φορά πλάτους περίπου 25 εκατοστών. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια λείψτε το λείο.

Επαναλάβετε αυτό για όλες τις ραγισμένες συνδέσεις ταινιών γυψοσανίδας.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail