Ιδέες βελτίωσης σπιτιού για γυναίκες

Να ασχοληθούν μόνοι τους με έργα βελτίωσης σπιτιού
Μια νέα σειρά στο Discovery Home Channel προκαλεί στις γυναίκες να αποχαιρετήσουν τις λίστες "honey-do" και να ασχοληθούν μόνοι τους με έργα βελτίωσης σπιτιού.

Καθώς οι πληροφορίες καθίστανται ευκολότερα διαθέσιμες μέσω του Διαδικτύου, των εκθέσεων βελτίωσης του σπιτιού και των περιοδικών "πώς να", οι γυναίκες παίρνουν τα εργαλεία και καταστρέφουν το μύθο ότι η βελτίωση στο σπίτι είναι δουλειά του άνδρα. Μια νέα σειρά στο Discovery Home Channel προκαλεί στις γυναίκες να αποχαιρετήσουν τις λίστες "honey-do" και να ασχοληθούν μόνοι τους με έργα βελτίωσης σπιτιού. "Η διαφορά μεταξύ αυτής της παράστασης και των άλλων είναι ότι θέλω να ενδυναμώσω τις γυναίκες", λέει η Norma Vally, οικοδεσπότης του " Toolbelt Diva." "Οι γυναίκες δεν είναι τόσο διατεθειμένες όσο οι άντρες να μαζεύουν εργαλεία, αλλά ο καθορισμός των πραγμάτων μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αναλάβει η γυναίκα την πραγματικότητά της."

Ως οικοδεσπότης της Toolbelt Diva, η Vally συνδυάζεται με γυναίκες ιδιοκτήτες σπιτιού για να αντιμετωπίσει μια ποικιλία έργων βελτίωσης σπιτιού. "Δεν πρόκειται για σχεδιασμό, αλλά για να κάνουμε ένα έργο που οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να κάνουν", λέει ο Vally. "Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορώ να προτείνω εάν κάνετε ένα έργο βελτίωσης σπιτιού: έχοντας τη σωστή στάση, πιστεύοντας στον εαυτό σας, εξασκώντας σωστή ασφάλεια και αποκτήστε τα σωστά εργαλεία." Στην εκπομπή της, η Vally καθοδηγεί τις γυναίκες ιδιοκτήτες σπιτιού στη ζωγραφική, το πριόνισμα, το καρφί και το σκίσιμο. Σε αντίθεση με άλλες οικιακές βελτιώσεις που έχουν περιστρεφόμενους σχεδιαστές και ξυλουργούς, η Vally είναι η μόνη τεχνίτης της κάμερας. Το σόου παρουσιάζει μικρά, διαχειρίσιμα και σχετικά φθηνά έργα που μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου.

Η Vally έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, αντιμετωπίζοντας τα πάντα, από ιδρώτα χαλκού έως κρεμαστό γυψοσανίδας. «Το πώς ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την κατασκευή πηγαίνει πίσω στο να δουλεύω με το σπίτι του πατέρα και του παππού μου», λέει ο Vally. Έγινε εξοικειωμένος με την επαγγελματική κατασκευή, ενώ ανακαινίζει 100χρονες κατοικίες για τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις του ξαδέλφου της. "Ο ξάδερφος μου, για τον οποίο αρχίζω να δουλεύω τα καλοκαίρια, λέει ότι ήμουν πάντα Εμπειρογνώμονας."

Ανώτερη δύναμη σώματος

Των άλλων είναι ότι θέλω να ενδυναμώσω τις γυναίκες"
"Η διαφορά μεταξύ αυτής της παράστασης και των άλλων είναι ότι θέλω να ενδυναμώσω τις γυναίκες", λέει η Norma Vally, οικοδεσπότης του "Toolbelt Diva."

Η Vally λέει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να αναλάβει σχεδόν οποιοδήποτε έργο βελτίωσης σπιτιού. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει μια γυναίκα είναι ότι μπορεί να το κάνει και να μην παρακωλύεται από την έλλειψη ανώτερης δύναμης του σώματος. "Δεν έχουμε τη φυσική ικανότητα, που σημαίνει πολλή δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος και μικρά χέρια, αλλά υπάρχουν τρόποι γύρω από την ωμή δύναμη", λέει ο Vally. Για παράδειγμα, οι γυναίκες μπορούν να κερδίσουν μόχλευση επεκτείνοντας το μήκος ενός γαλλικού κλειδιού, απαιτώντας λιγότερη αντοχή, προσθέτοντας ένα μακρύ κομμάτι μεταλλικού σωλήνα πάνω από τη λαβή του κλειδιού. Κάνοντας αυτό, μπορούν να χαλαρώσουν μια εφαρμογή σε χρόνο μηδέν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας σωλήνας ονομάζεται συχνά "πειστής" από τους υδραυλικούς. "Αν χρειάζεστε επιπλέον umph, αποκτήστε περισσότερη δύναμη, αλλά φροντίστε να γνωρίζετε ποια κατεύθυνση θα γυρίσετε βίδες και άλλα εξαρτήματα. Ο γενικός κανόνας είναι, δεξιά σφιχτά, αριστερά χαλαρά." Συνιστά να προσκαλέσετε μερικούς φίλους για μεγαλύτερα έργα όταν χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια.

Η Vally έχει αρκετές συμβουλές για τον ερασιτέχνη do-it-milik. Συνιστά να γνωρίζετε πού βρίσκονται οι κύριες βαλβίδες απενεργοποίησης για όλα τα βοηθητικά προγράμματα σας. Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν πώς να απενεργοποιούν τις κύριες πηγές ενέργειας για το αέριο, το νερό και την ηλεκτρική ενέργεια στα σπίτια τους. Αυτό είναι κρίσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. "Μερικές φορές ανοίγετε έναν τοίχο και -" ουπς "τι υπάρχει εκεί πίσω;" Λέει ο Βάλι. "Πάντα υπάρχουν μερικές εκπλήξεις."

Κέντρο βελτίωσης σπιτιού

Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη εκπαίδευση. Προσπαθήστε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να έχετε μια ιδέα για αυτό που ψάχνετε πριν πάτε στο κατάστημα. Πολλά στερεότυπα από πωλητές μπορούν να τους προκαλέσουν να αντιδράσουν διαφορετικά στις γυναίκες. Είναι καλό να είστε όσο το δυνατόν πιο γνωστοί όταν πηγαίνετε σε ένα κέντρο βελτίωσης σπιτιού, αλλά μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια από το προσωπικό. Είναι συχνά συνταξιούχοι έμποροι και μπορούν να προσφέρουν πληθώρα πληροφοριών. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας παλιά ανταλλακτικά που ενδέχεται να αντικαταστήσετε όταν πηγαίνετε στο κατάστημα υλικού. Είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς και το προσωπικό πωλήσεων να βρείτε ανταλλακτικά όταν φέρετε ένα παράδειγμα αυτού που ψάχνετε. Εάν δεν μπορείτε να το φέρετε μαζί σας, προσπαθήστε να βρείτε έναν σειριακό ή αριθμό ταυτότητας από το αρχικό μέρος. "Ένα μεγάλο ντίβα είναι να φέρετε το μοντέλο και τον αριθμό σειράς", λέει ο Vally.

Η Vally προτείνει επίσης στην αρχή να κάνει πολλές ερωτήσεις όταν βρίσκεστε στα καταστήματα, και το πιο σημαντικό, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας. Ξεκινήστε αργά τα έργα σας με μικρότερα, λιγότερο επικίνδυνα εργαλεία. Μην πάρετε ένα επιτραπέζιο πριόνι αμέσως από το ρόπαλο. Προσδιορίστε το έργο και έχετε τα σωστά εργαλεία. Μην χάνετε πολύ χρόνο δουλεύοντας με λάθος εργαλεία. Αξίζει να επενδύσετε καλά εργαλεία και να σας εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα, καθώς δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν. Θα σας σώσουν επίσης πολλή επιδείνωση - και το να μην επιδεινώνεται είναι ανεκτίμητο. Φροντίστε να επισημάνετε τα υλικά του έργου σας πριν τα κόψετε. Η παλιά παροιμία λέει, "Μετρήστε δύο φορές, κόψτε μία φορά." Οργανώστε τον χώρο εργασίας σας και διατηρήστε τον χωρίς ακαταστασία. Καθαρίστε καθώς εργάζεστε για να διατηρήσετε την περιοχή ασφαλή και απαλλαγμένη από πιθανούς κινδύνους, ειδικά οτιδήποτε μπορείτε να ταξιδέψετε.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail