Πώς να ρυθμίσετε το ύψος της πόρτας της οθόνης σας;

Τι θα χρειαστείτε Κάθε φορά που εγκαθιστάτε την πόρτα της οθόνης σας
Τι θα χρειαστείτε Κάθε φορά που εγκαθιστάτε την πόρτα της οθόνης σας, το ύψος της πόρτας είναι κάτι που μπορείτε και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε.
Τι θα χρειαστείτε
  • Πετσέτα Terrycloth
  • Κατσαβίδι
  • Γράσο λίπανσης

Κάθε φορά που εγκαθιστάτε την πόρτα της οθόνης σας, το ύψος της πόρτας είναι κάτι που μπορείτε και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε. Βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί με αυτό, ώστε η πόρτα της οθόνης σας να διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορείτε επίσης να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα της οθόνης σας με ευκολία.

Βήμα 1: Βρείτε το πρόβλημα

Κάθε φορά που παρατηρείτε ότι η πόρτα της οθόνης σας δεν κινείται όπως θα έπρεπε, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να είναι λάθος. Αν έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο η πόρτα κλείνει ή ανοίγει, τότε είναι πιθανότατα ένα ζήτημα ύψους που θα πρέπει να επιλύσετε. Κάθε φορά που σύρετε την πόρτα ανοιχτή ή κλειστή, κοιτάξτε την πίστα καθώς και τους τροχούς. Δείτε αν υπάρχουν διαλείμματα ή κενά καθώς κυλά. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να καθορίσετε το ύψος.

Βήμα 2: Βίδες

Να κλείσετε την πόρτα της οθόνης σας με ευκολία
Θα μπορείτε επίσης να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα της οθόνης σας με ευκολία.

Θα υπάρχουν βίδες ρύθμισης που θα πρέπει να βρείτε για να ρυθμίσετε επιτυχώς το ύψος της πόρτας σας. Η προσαρμογή των βιδών είναι το εύκολο μέρος, είναι απλώς η εύρεση τους που μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Θα διαπιστώσετε ότι σε πολλά μοντέλα οι βίδες ρύθμισης βρίσκονται κατά μήκος του συγκροτήματος των τροχών. Συνήθως, θα μπορείτε να βρείτε αυτές τις βίδες και στις δύο πλευρές του συγκροτήματος τροχών. Εάν υπάρχει συγκρότημα άνω τροχού, τότε αυτές οι βίδες δεν θα πρέπει να ρυθμιστούν. Υπάρχουν μερικοί τύποι συγκροτημάτων τροχών που θα έχουν έναν τύπο καλύμματος που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Μπορείτε να το κάνετε απλώς αφαιρώντας το από το πλαίσιο της πόρτας της οθόνης σας.

Βήμα 3: Ρύθμιση ύψους

Θα διαπιστώσετε ότι όταν πρόκειται για την πραγματοποίηση των προσαρμογών, είναι κυρίως θέμα δοκιμής και σφάλματος. Θα πρέπει να τα προσαρμόσετε με έναν τρόπο και να δείτε εάν κάνει τη δουλειά σωστά. Αν δεν είναι, τότε θα πρέπει να προσαρμοστούν με τον άλλο τρόπο. Θα πρέπει να συνεχίσετε να τα προσαρμόζετε μέχρι να παρατηρήσετε ότι η πόρτα δεν έχει προβλήματα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο. Θα διαπιστώσετε ότι όποτε γυρίζετε τις βίδες σας δεξιόστροφα, η πόρτα θα γίνεται ψηλότερη. Εάν τα γυρίσετε αριστερόστροφα, τότε η πόρτα θα γίνει μικρότερη. Εργαστείτε στο ύψος μέχρι να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα σας με ευκολία. Εάν γυρίσετε τις βίδες σας πολύ αριστερόστροφα, τότε η πόρτα της οθόνης σας θα πέσει τελικά έξω. Είναι σημαντικό να πάτε αργά και να κάνετε λίγο λίγο τη φορά. Αυτό μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο, αλλά θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να φτάσετε την πόρτα της οθόνης σας στο ακριβές ύψος που πρέπει να είναι.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail