Βελτιώστε μια μπανιέρα από υαλοβάμβακα για να φαίνεται καινούργια

Συχνά απαιτείται επίστρωση μπανιέρας από υαλοβάμβακα επειδή η ίδια η μπανιέρα δεν υποστηρίχθηκε καλά από
Συχνά απαιτείται επίστρωση μπανιέρας από υαλοβάμβακα επειδή η ίδια η μπανιέρα δεν υποστηρίχθηκε καλά από κάτω κατά την εγκατάσταση.

Συχνά απαιτείται επίστρωση μπανιέρας από υαλοβάμβακα επειδή η ίδια η μπανιέρα δεν υποστηρίχθηκε καλά από κάτω κατά την εγκατάσταση. Επιφανειακές ρωγμές και ακόμη και σχισμές μπορούν να αναπτυχθούν από την άνιση πίεση στο πάτωμα του μπανιέρα. Σε άλλες περιπτώσεις, η συσσωρευμένη φθορά μπορεί να λειαίνει το ομαλό φινίρισμα, επιτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς και σαπουνιού σε περιοχές χωρίς ορατές ρωγμές.

Επισκευή υαλοβάμβακα

Για να διορθώσετε ρωγμές σε μήκος έως και αρκετές ίντσες, αποκτήστε ένα κιτ επισκευής μπανιέρας από υαλοβάμβακα. Περιλαμβάνει ένα εργαλείο Dremel για λείανση και εξευγενισμό της άκρης της ρωγμής, ώστε να κολλάει φρέσκο υαλοβάμβακα. Περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη για εγκατάσταση κάτω από τη ραγισμένη περιοχή, ώστε να διατηρείται μεγαλύτερη πίεση. Μόλις εξομαλύνετε την άκρη της ρωγμής και εγκαταστήσετε το υποστήριγμα κάτω από την επιφάνεια, μπορείτε να τρίψετε την επιφάνεια και να εφαρμόσετε το νέο στρώμα υαλοβάμβακα. Εάν προτιμάτε, μπορείτε στη συνέχεια να τρίψετε και να φινίρετε ολόκληρο το εσωτερικό της μπανιέρας και στη συνέχεια να το ξαναβάψετε με ένα σπρέι φινιρίσματος από φίμπεργκλας. Αυτή η διαδικασία θα κάνει την επισκευασμένη ρωγμή πολύ λιγότερο εμφανής και τα σπρέι διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Αποκατάσταση επιφάνειας

Εάν το εσωτερικό της μπανιέρας από υαλοβάμβακα δεν έχει ορατές ρωγμές, αλλά φαίνεται απλώς αντιαισθητική λόγω συσσωρευμένης βρωμιάς και σαπουνιού σε μικροσκοπικές τραχιές ρωγμές, μπορείτε να επαναφέρετε την επιφάνεια με ένα αποτελεσματικό καθαριστικό επιφάνειας. Αυτή η διαδικασία τριών μερών περιλαμβάνει δύο καθαριστικά επιφανειών για την απομάκρυνση αποθέσεων και λεκέδων ορυκτών σκληρού νερού και μια επικάλυψη με επικάλυψη πολυμερούς που αποκαθιστά τη λάμψη μιας νέας επιφάνειας υαλοβάμβακα στην μπανιέρα σας. Η επιφανειακή επικάλυψη σφραγίζει το εσωτερικό της μπανιέρας για να μειώσει τον ρυθμό σχηματισμού νέων λεκέδων. Μόλις αποκαταστήσετε την επιφάνεια της μπανιέρας σας με αυτό το προϊόν, αποφύγετε τη χρήση λειαντικών καθαριστικών στην μπανιέρα σας. Θα διαπεράσουν τη νέα επίστρωση και θα επιτρέψουν στο σάπιο και τη βρωμιά να συσσωρευτούν ξανά.

Άκαμπτη επένδυση δαπέδου μπανιέρας

Αποκτήστε ένα κιτ επισκευής μπάνιου από υαλοβάμβακα
Για να διορθώσετε ρωγμές σε μήκος έως και αρκετές ίντσες, αποκτήστε ένα κιτ επισκευής μπάνιου από υαλοβάμβακα.

Εάν το κεντρικό δάπεδο της μπανιέρας σας είναι η μόνη περιοχή που εμφανίζει λεκέδες ή ρωγμές, ευθυγραμμίστε την μπανιέρα σας με μια άκαμπτη επένδυση δαπέδου από φίμπεργκλας. Συνδέονται στη θέση τους με ένα αδιάβροχο εποξειδικό και είναι σχεδόν αόρατο σε μια λευκή μπανιέρα.

Φινίρισμα ακρυλικού πολυμερούς

Αυτή η μέθοδος, αν και χρονοβόρα και μυρωδιά λόγω των χημικών ουσιών στο αστάρι συγκόλλησης και της βαφής τελειοποίησης, λειτουργεί καλά. Οι περισσότερες εταιρείες εγγυώνται τα αποτελέσματα αυτών των βελτιώσεων για τουλάχιστον δύο χρόνια. Πρέπει να τρίψετε καλά τη μπανιέρα και μετά να εφαρμόσετε δύο στρώσεις αστάρι επιφάνειας. Αφήστε 15 λεπτά να στεγνώσει και, στη συνέχεια, ψεκάστε το πρώτο στρώμα του ακρυλικού πολυμερούς που ταιριάζει με το χρώμα ή ενημερώστε τη μπανιέρα σας σε αστραφτερό λευκό. Βάλτε συνολικά τρία στρώματα και αφήστε το ακρυλικό πολυμερές να στεγνώσει για 30 λεπτά μεταξύ κάθε επίστρωσης. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την μπανιέρα σας εντός 48 ωρών.

Επανατοποθέτηση μπανιέρας

Η πιο ακριβή λύση για το φινίρισμα της μπανιέρας από υαλοβάμβακα είναι η επανατοποθέτηση μπανιέρας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ένα έργο μόνοι σας. Το μονοκόμματο περίβλημα μπανιέρας κατασκευάζεται σύμφωνα με τις συγκεκριμένες μετρήσεις της περιοχής της μπανιέρας σας και στη συνέχεια εγκαθίσταται σε μία ημέρα. Η επανατοποθέτηση μπανιέρας προσθέτει μεγάλη αξία μεταπώλησης εάν πουλάτε το σπίτι σας. Οι περισσότερες επιστροφές είναι εγγυημένες για 15 έως 25 χρόνια.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail