Πώς να αφαιρέσετε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι φαρμάκων;

Μπορείτε να αφαιρέσετε με επιτυχία ένα ενσωματωμένο ντουλάπι φαρμάκων μόνοι σας
Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να αφαιρέσετε με επιτυχία ένα ενσωματωμένο ντουλάπι φαρμάκων μόνοι σας.
Τι θα χρειαστείτε
  • Βοηθητικό μαχαίρι
  • Κατσαβίδι
  • Pry μπαρ
  • Πένσα
  • Γυαλιά ασφαλείας
  • Γάντια
  • Παχιά πετσέτα
  • Πλάκα στήριξης πλάτους 38 cm
  • Φως μπαταρίας χωρίς χέρια.

Πριν αντικαταστήσετε το κουτί του φαρμάκου σας, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε την υπάρχουσα μονάδα. Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να αφαιρέσετε με επιτυχία ένα ενσωματωμένο ντουλάπι φαρμάκων μόνοι σας.

Βήμα 1: Προετοιμαστείτε για την αφαίρεση των ντουλαπιών

Φορέστε τον προστατευτικό εξοπλισμό σας, συμπεριλαμβανομένων προστατευτικών γυαλιών και γαντιών. Πάρτε την πετσέτα και χρησιμοποιήστε την για να καλύψετε το νεροχύτη που βρίσκεται κάτω από το ντουλάπι σας. Τοποθετήστε την πλακέτα στήριξης στην πετσέτα. Βεβαιωθείτε ότι η σανίδα είναι αρκετά σταθερή ώστε να υποστηρίζει το περίβλημα φαρμάκων.

Βήμα 2: Κενό ντουλάπι

Απενεργοποιήστε την κύρια τροφοδοσία στο δωμάτιο εάν το κουτί του φαρμάκου σας διαθέτει ενσωματωμένο φως
Απενεργοποιήστε την κύρια τροφοδοσία στο δωμάτιο εάν το κουτί του φαρμάκου σας διαθέτει ενσωματωμένο φως.

Απενεργοποιήστε την κύρια τροφοδοσία στο δωμάτιο εάν το κουτί του φαρμάκου σας διαθέτει ενσωματωμένο φως. Ενεργοποιήστε τη λυχνία της μπαταρίας σας και κατευθύνετέ την μέσα στο κουτί φαρμάκων. Αυτό θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας καθώς αποσυνδέετε το φωτιστικό ντουλαπιού από ηλεκτρικά καλώδια. Αδειάστε το ντουλάπι και τοποθετήστε το περιεχόμενο σε ασφαλές μέρος.

Βήμα 3: Ξεκινήστε την αφαίρεση του θαλάμου

Αφαιρέστε όλα τα ράφια από το ντουλάπι και αφήστε τα στην άκρη. Χρησιμοποιήστε το μαχαίρι στόκου για να αφαιρέσετε το καλαφάκι που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για να σφραγίσει το κουτί του φαρμάκου στον τοίχο. Πάρτε το κατσαβίδι και αφαιρέστε τις βίδες στους μεντεσέδες που συγκρατούν τις πόρτες του ντουλαπιού. Προχωρήστε για να αφαιρέσετε τις βίδες μέσα στο ντουλάπι που το συνδέουν στον τοίχο. Οι πένσες θα είναι βολικές για να αφαιρέσετε τυχόν βίδες που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε με το κατσαβίδι. Τραβήξτε το περίβλημα μακριά από τον τοίχο και τοποθετήστε το απαλά στη ράβδο στήριξης στο πάνω μέρος του δέρματος. Εάν το ντουλάπι είναι καρφωμένο, χρησιμοποιήστε τη μπάρα για να το διαχωρίσετε από τον τοίχο μέχρι να σβήσει τελείως. Ενώ τα βιδωτά ερμάρια θα βγουν σε ένα κομμάτι, προσέξτε με τα καρφιά στα ντουλάπια καθώς συχνά βγαίνουν σε κομμάτια.

Βήμα 4: Αφαιρέστε το φωτιστικό

Ελέγξτε το κουτί διακοπής σας και απενεργοποιήστε την ηλεκτρική ενέργεια στο μπάνιο σας πριν ξεκινήσετε αυτό το βήμα. Δεν θέλετε να κάνετε ηλεκτροπληξία στη διαδικασία. Μόλις το κάνετε αυτό, αφαιρέστε τις βίδες από τους λαμπτήρες της καμπίνας. Βγάλτε απαλά το κάλυμμα του φωτιστικού καθώς είναι συχνά κατασκευασμένο από ευαίσθητο υλικό. Ξεβιδώστε τα περικόχλια που συνδέουν τα καλώδια τροφοδοσίας με το φωτιστικό. Τυλίξτε τη μονωτική ταινία στα καλώδια τροφοδοσίας που οδηγούν στο εσωτερικό του ντουλαπιού πριν ενεργοποιήσετε ξανά τα φώτα.

Βήμα 5: Εκκαθάριση

Πάρτε το ντουλάπι και μετακινήστε το στο σημείο απόρριψης πριν τοποθετήσετε ξανά τα ράφια και τις πόρτες. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν βίδες ή καρφιά στον τοίχο. Συλλέξτε τις βίδες και τα καρφιά και κρατήστε τα για μελλοντική χρήση. Συγκεντρώστε όλα τα εργαλεία εργασίας και επιστρέψτε τα στο πλαίσιο εργαλείων. Σκουπίστε όλα τα συντρίμμια που έπεσαν στο πάτωμα κατά την αφαίρεση του ντουλαπιού. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε το χώρο του ντουλαπιού αρκετά καθαρό για την εγκατάσταση ενός νέου ντουλαπιού.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail